2777
2789

من مجردم خب؟ بابام فوت کرده خودم کار میکنم پولی از مامانم نمیگیرم ۲۶ سالمه

کلا مامانم کاری نمیکنه شاید گاهییی مثلا هفته ای یکی دوبار غذا بپزه و من اشپزی کنم ظرفاشو مامانم بشوره که همیشه شاکیه بابتش میگه اینم باید تو بشوری

بعد کارایی که من براش میکنم. باید وقت لیزر و دکتر و .. همه چیزاشو هماهنگ کنم ببرمش و بیارمش و قبضای خونه و شارژ ساختمونو میدم . برا مامانم شارژ بریزم

خودم زندگی مستقل ندارم یعنی از فوت بابام مامانم انقدر بهم چسبیده دیگه هیچ دوستی هم ندارم. بخوام برم استخر یا پارک مامانم جلوتر از خودم اماده شده جلوی دره . خریدای خونه باید مامانمو با ماشین ببرم خرید

اخرشم میگه تو ناز منو نمیکشی و لعنت به اولاد . خیلیی کنایه میزنه خدایی . کاری هم نمیکنه برام میگه هرکار میکنی بکن خودت پول داری . بعد توقع داره من هزینه مشهد رفتنشو بدم ازش پول نگیرم درحالی که دوتا پسر هم داره سالی یکباااار هم بهش سر نمیزنن زنگ هم نمیزنن بهش . به منم میگن شوهر نکن بمون همونجا پیش مامان! که بخاطر این بحثمون شد اونام از خدا خواسته قهر کردن رفتن گفتن به ما ربطی نداره

مامانم میگه مقصر تویی پسرام نمیان پیشم پس همه چی تمام کمال به عهده توعه

حالا لطفااا به من بگید  از این به بعد چجوری رفتار کنم چیا ازش بخوام؟؟ بهم یاد بدید خواهشا

لطفا کمکم کنید مامانم خیلی داره ازم سو استفاده میکنه

از ۱۷ سالگی ک بابام فوت کرد اینجوری شد بخامم شکایت کنم یا حرفی بزنم میگه من نمیتونم با تو زندگی کنم باید زنگ بزنم داداشت بیان تکلیفتو مشخص کنن از این خونه بری

یا میگه دست میندازم دهنتو جر میدم

هر وقت ی خاستگار خوب برات پیدا شد شوهر کن

هرگز نمون ب امید اینکه از مادرت نگهداری کنی

تو هم اینده داری

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم تنها راهت خونه مستقل گرفتنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

هیچی خودتو دوست داشته باش و اولویت خودت باش.

مامانت جوونیشو کرده ازدواجشو کرده خوشیاشم گذرانده.

به خودت درست اهدافت و آینده ات فک کن، 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
لطفا کمکم کنید مامانم خیلی داره ازم سو استفاده میکنه از ۱۷ سالگی ک بابام فوت کرد اینجوری شد بخامم ش ...

بهتر خب برو بمونی پیشش ک چی 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

منم مثل تو ام ولی ورژن خیلی ملایم ترش

یه روز جنگ جهانی بپا کردم ازون ببعد فقط جارو میکشم و دستشویی میشورم چون مادرم کمر درد داره بقیش با خودشونه هر کار کردن

من از ۹ سالگی بردشون شدم 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

بنظرم یه خانم استخدام کنید کمک حال مادرت باشه‌

مادرت از تنهایی اینطور شده باید دوستی چیزی پیدا کنه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
هر وقت ی خاستگار خوب برات پیدا شد شوهر کن هرگز نمون ب امید اینکه از مادرت نگهداری کنی تو هم اینده ...

وای چیکار کنم ازدواجی نبودم ولی ظلم مادرمو میبینم میگم برم بهتره منتظر مورد مناسبم حالا از نظر مالی معمولی هم بود بود فقط برم

لطفا کمکم کنید مامانم خیلی داره ازم سو استفاده میکنه از ۱۷ سالگی ک بابام فوت کرد اینجوری شد بخامم ش ...

ازش نترس، بگو تهش مجبورم برم پانسیون زندگی کنم ولی احترامش رو نشکن!

بشین بخون برو دانشگاه کمتر خونه باش

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار