2777
2789
عنوان

لاک

64 بازدید | 4 پست

یه لاک دارم میخام پاک کنم پخش میشه پاک نمیشه عصابمو خورد میکنه اخر انداختم اشغال.  چه مارکی بگیرم که قشنگ مث ادم پاک بشه.  لاک پلاستیکیو نمیگم. همون لاکایی که معمولی پاک میشنو ادم ب درد سر نمیندازن

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه با چی پاک میکنی ؟  

لاک پاکن جنس لاکم بده. لاک پاک کنه مشکلی نداره چون قبلن لاکامو خیلی خوب پاک میکرد

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد