2777
2789
عنوان

کار تو خونه

331 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها کسی اینجا مال مشهد هست یک کار پیدا کردم دور از خونه اولش ۳۲۰ میگیره کارش آسونه بسته بندی قرقره و نخ حقوقش هفته ای  ۲ میلیون و ۱۰۰ فقط آدرسش مشهد تو رو خدا کی اینجا مشهدی من آدرس بدم بره ببینه حقیقت داره یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری که پول میگیره مطمئن باش، کلاهبرداری. بعدش تو اینقدر راهت دور که نمیتونی بری چک کنی که راست یا ...

چون دور خب میترسم گفتم یک مشهدی پیدا شه بره ببینه راست یا نه ولی درست جواب هم نمبدند کلی سوال کردم میگه اول شرایط رو بخون حالا شرایطش همین ثبت نام اره والا میترسم کلاهبرداری باشه 

چون دور خب میترسم گفتم یک مشهدی پیدا شه بره ببینه راست یا نه ولی درست جواب هم نمبدند کلی سوال کردم م ...

اگر کار واقعی بود، آدرس میپرسید ببینه، محله نزدیک یا دور که برات کار بیاره. براش می ارزه بیاره یا نخ

مطمئن باش دروغه

چون گفت ۳۲۰ میگیره هزینه پست یک ساله گفت براشون به صرفه نیست

باور کردی؟

یکی بهم اینو گفت منم بهش گفتم اگه پول داشتم که نمیومدم اینجا دنبال کار .علنا بهش گفتم کلاهبرداری میکنید.درجا منو بلاک کرد