2777
2789
عنوان

نخندین بهم ولی‌‌‌‌...

910 بازدید | 63 پست

عجیب دلم میخادازدواج ‌کنم

دلم میخادسر و سامون بگیرم

ی شوهرداشته باشم باهاش هرجاخواستم برم

عجیب دلم میخادبه زودی زود ب عشقم برسم خانم خونم بشم

دعاکنید ب زودی ب عشقم برسم 

2۷سالمه بچه هم نیستم

و شایدخیلیابگیدازدواج هیچی نداره درست امانمیشه تااخرعمرم ک مجرد موند...

هی ازدواج و عاشقی و سرسامونی کجایی دلم میخادت🤭🫢

خدایاشکرت...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا هیچی نیست ببین منو پاشدم الان برای آقا صبونه بزارم چشام هنوز پف داره😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ایشالله خدا یه مرد خوب و مناسب قسمتت کنه آمین🤲🤍

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
بخدا هیچی نیست ببین منو پاشدم الان برای آقا صبونه بزارم چشام هنوز پف داره😐

وقتی زندگی باعشق باشع می ارزه من ب عشقم برسم بااشتیاق پامیشم ..الهی خوشبخت ترین باشید

خدایاشکرت...❤️

جسارتا بعنوان یه پسر باید بگم حس ازدواج نیست.خودمم اضافم.کلی گفتم ها.

ابنوقبول دارم داداشم من خودمم دخترم گاهی این حس و حال پیش اومده برام

خدایاشکرت...❤️

وقتی زندگی باعشق باشع می ارزه من ب عشقم برسم بااشتیاق پامیشم ..الهی خوشبخت ترین باشید

اره خوب عتیقه رو دوسش دارم عشق منه بخدا 😁

فداتشم مهربونم ایشالا به هرچی دلت میخاد برسی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

اره خوب عتیقه رو دوسش دارم عشق منه بخدا 😁 فداتشم مهربونم ایشالا به هرچی دلت میخاد برسی

الهی بگردم..😅.خداجفتتون براهم نگه داره فسیل بشید کنارهم مهربونم❤️

خدایاشکرت...❤️