2777
2789
عنوان

نامزدی دوستم

603 بازدید | 61 پست

نامزد شده تازگی بد قبلا ک باهم حرف میزدیم میگف من دوس ندارم کسیو زیاد دعوت کنم یا بگم دوستام همه باشن ..

من خودم روش حساب رفیق و داشتم نه دوست عادی نه دعوت کرد نه چیزی 

بد الان پیج و همچیشو تغییر داده ریموو کرده 

انقدرم اخلاق پخلاقش عوض شده که موندم بش تبریک بگم پیامم بره تو ریکوئستا یا واتس اپ ببینه یاینکه دیگه ندم منم پاک کنم همچیشو همچی تموم شده رفته نگامونم نمیکنه بقول یکی از دوستای قدیمیم میرن که میرن😒💔

+خدایاشکرت🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برای منم این اتفاق افتاده 

دوست جون جونیم به محض این که ازدواج کرد کلا منو فراموش کرد 

بهش حق میدادم که دیگه درگیر زندگی متاهلی شده ولی ۱ ساله دیگه بدون هیچ خداحافظی یا توضیحی بهم زنگ نزده😂

۱۸ سالمه متولد ۸۶ نیستم همینجوری نوشتم 🤧🥴
چه جوگیر

دو هفتس تو شوکم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ قبلا اینجوری نبود شاید مسخره باشه ولی منم چون رفیق زیاد ندارم ینی اصلا تعدادشون ب انگشتای دست نمیرسه خیلی فکرم درگیره که این قشنگ گذشت از همچی بد یه نامزدی  

+خدایاشکرت🤍

برای منم این اتفاق افتاده  دوست جون جونیم به محض این که ازدواج کرد کلا منو فراموش کرد  ب ...

اخه من اصلا اهل رفیق بازی و اینا نیستم زیاد تعداد دوستامم کمن اصلا یه همچین رابطه ای و زود پروندشو بست واسم غیرقابل هضم بود !حالا زندگیت عوض شده خودتم باید عوض شی؟

+خدایاشکرت🤍

نه اصلا بهش پیام نده 

من انقدر دلم میخواست نامزدیشوو ببینم خودشم میدونست ولی

الان این کار کرد خیلی تو چشمم یجوری افتاده با اینکه هنوزم واسه من همون ادمه‌.. فکر میکردم این اداها برای بچهای پونزه ساله س که تازه ازدواج میکنن نگو همگانیه

+خدایاشکرت🤍

مثل دختر دایی من بعد یه مدت عادی میشه الان فک میکنه چه کار شاقی کرذه 😂

بخدا با اینکه خیلی دوس داشتم نامزدیشو ببینم و خودش برام ارزش داشت ولی باین کارش اصلا تو چشمم یجوری افتاده میگم پاک کنم منم همچیشو وقتی انقدر بچست زود پرونده همچیو میبنده سر یه شوهر کردن

+خدایاشکرت🤍

دخترا وقتی نامزد میکنن بعد دوستاشون در مورد پسر ازش میپرسن یکم حسادت میکنن    بخاطر همین پ ...

من فکر میکردم واس دوران بلوغه ک زود ازدواج میکنن این جوری میشن نگو پس کلیه داستان .. انقدر سراین کارش تو شوکم دستم نمیره پیامس بدم

+خدایاشکرت🤍

من انقدر دلم میخواست نامزدیشوو ببینم خودشم میدونست ولی الان این کار کرد خیلی تو چشمم یجوری افتاده ب ...

بیخیالش شو 

من دوست صمیمیم ک از ابتدایی باهم بودیم دعوت کردم نیومد عروسیم 😑دوست دوسته دیگه نباید زیاد روشون حساب باز کرد 

خدا جونم مراقب دو عشق من 💕 مامان 💕بابام 💕خواهر و برادرام باش 😇
بیخیالش شو  من دوست صمیمیم ک از ابتدایی باهم بودیم دعوت کردم نیومد عروسیم 😑دوست دوسته دیگه نب ...

ما از فامیل زیاد شانس نداشتیم فکر کردین دوست جاشو میگیره

+خدایاشکرت🤍

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز