2777
2789
عنوان

از زندگی خستم

550 بازدید | 9 پست

از همه چی خسته شدم،،نمیدونم چیکار کنم،،هیچ امیدی ندارم

کلی ساله که وسواس فکری و عملی دارم،همش اضطراب دارم،دچار کلی عادت بد شدم که هیچکدومشون نمیتونم ترک کنم و روز به روز دارن بیشتر میشن،خیلی افراطی غذا میخورم انقدری که حالم بد میشه و نمیتونم تکون بخورم و لذتی هم نمیبرم ازش ولی هی ادامه میدم،کلی وزن کرده بودم ولی باز دارم چاق میشم،اصلا انگیزه ای برای هیچکاری ندارم،از خودم هم متنفرم،نه درحال حاضر کار خاصی میکنم نه برنامه ای برای آینده دارم،نه دلم میخواد ازدواج کنم نه میخوام پولدار بشم نه میخوام جایی برم نه دلم میخواد با کسی حرف بزنم و دوست پیدا کنم،،هیچی دلم نمیخواد

حتی پول ندارم پیش روانشناس برم،حتی اگر برم هم فکر میکنم بیشتر مضطرب بشم چون اصلا با غریبه ها راحت نیستم🥲نمیدونم چیکار کنم،،یوقتایی دلم میخواد بمیرم ولی میترسم،از زنده بودنم میترسم،حالم داره از زندگی و خودم بهم میخوره،همه ی مشکلاتم توی ذهن خودمه،بقیه فکر میکنم تنبلم که هیچکاری نمیکنم ولی من هیچوقت تو زندگیم تنبل نبودم،،اگر الان اینطوریم فقطبخاطر اینه که خیلی ناامیدم،وقتی امیدی به هیچی ندارم برای چی باید تلاش کنم؟؟جدیدا حتی انگیزه ی مسواک زدنم ندارم

اصلا زندگی نمیکنم فقط زنده ام ... راهی هست که بهم کمک کنه یکم امیدوار باشم؟!الان حدودا دوساله که اینطوری شدم،قبلانم خیلی امیدوار نبودم ولی به اندازه ی الانم داغون نبودم

امیدت به خدا باشه

وسواس هم اگه داری به زبون قبول دارم راحته

کم کم با بی خیالی ترکش کن

برو استخر هم ارزونه هم حالتو بهتر میکنه

میدونم تنبل نیستی ساعت بزار نماز شب بخون خیلی کمکت میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوساله که داری انقد بی حس زندگی میکنی؟

بی حس شدن نسبت به خودت اصلا کار درستی نیست 

چرا وقتی میتونی مثل قبل شی ولی داری وقتتو تلف میکنی؟

میدونی اگه یه مدت دیگه حالت خوب شه چقد حسرت میخوری که بهترین روزای زندگیتو اینجوری گذروندی؟

کتاب بخون پادکست گوش کن 

اهنگ شاد گوش کن 

سعی کن بتونی با دوستات بری بیرون حتی اگه دلت نخواست برو روحیه میگیری

واسه خودت برو خرید کن حتی اگه کم 

میدونم مشکلات بعضی وقتا ادمو اذیت میکنه ولی اینجوری باشی حتی نمیتونی از خودت دفاع کنی و خودتو بالا بکشی

لطفا به حرفم گوش کن و برنامه ریزی کن واسه روزات

قول میدم درست میشه

دوساله که داری انقد بی حس زندگی میکنی؟ بی حس شدن نسبت به خودت اصلا کار درستی نیست  چرا وقتی م ...

مرسی عزیزم از نظرت

اینکارارو قبلا کردم ولی واقعا هیچ تاثیری نداره برای من،،شاید یه تاثیر کوتاه مدت بزاره نه بیشتر

راستش حتی نمیخوام مثل قبل بشم،،قبلنم داغون بودم فقط تنها فرقی که داشتم این بود که اون موقع سنم کمتر بود و امیدوار بودم که بزرگ که شدم بهتر بشم و الان بزرگ شدم میبینم که خبری نیست واقعا حتی داغون ترم شدم

برنامه ریزی میکنم ولی خب موقع عمل‌که میشه اصلا انگیزشو ندارم،میگم خب که چی؟!قبلا یه سری اهدافی داشتم و بهشون رسیدم وبعدش فهمیدم که حتی بعد از اینکه به هدفام میرسم هم حس خوبی ندارم،انگار رسیدن و نرسیدن بهشون فرق خاصی نداره،الانم فکر میکنم زندگیم تموم شده هست،قرارنیست دیگه چیزی تغییر کنه ،،چون تنها چیزی‌که باید تغییر کنه خودمم که متاسفانه فقط روز به روز دارم بدتر میشم

منم عین خودتم انگار از زبان خودم گفتی ، نه توان خودکشی دارم نه انگیزه زندگی 😓 نمی‌دونم واقعا چیکار ...

خیلی حس بدیه واقعا انگار ادم تو برزخه🥲امیدوارم که یه روزی تموم بشه این افکار و احساست منفی😞

امیدت به خدا باشه وسواس هم اگه داری به زبون قبول دارم راحته کم کم با بی خیالی ترکش کن برو استخر ه ...

ده ساله که وسواس دارم قبلا خیلی تلاش کردم ترک کنم ولی الان انگار بی تفاوت شدم حتی دیگه انگیزه ای واسه ترک کردنش ندارم

اره باید شروع کنم نماز بخونم شاید کمک کنه بهم

مرسی عزیزم🌷

مرسی عزیزم از نظرت اینکارارو قبلا کردم ولی واقعا هیچ تاثیری نداره برای من،،شاید یه تاثیر کوتاه مدت ...

زندگی هرچقدرم سخت که باشه نباید خودتو ببازی 

همه دارن روز به روز پیشرفت میکنن و این خوب نیست که تو مثل قبل بمونی 

نزار انقد برات سخت بگذره 

درسته انسان به تنهایی نیاز داره ولی تنهایی بیش از حد روحیتو از بین میبره و نمیزاره تو پیشرفت کنی عزیزم