2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر عزیزم الانم پیش دبستانی میره،دومی ام وارد ۹ ماه شده،شما تازه سقط داشتی؟

خدا حفظشون کنه ...من تیر ماه سقط کردم دیگه اقدام نکردم ولی الان تو اقدامم نمیدونم بگیره یانه ....دومی هم پسره ؟؟؟

مامان یه دخمل گوگولی
خواهر بزرگم هم یه بارداری پوچ داشت هم بعدها بخاطر دیابت بارداری جنینشو توی ماه اخر از دس داد ولی بعد ...

وای چقدر سخت...خیلی سقط بده من خیلی اذیت شدم خدا نصیب کسی نکنه ....حقیقتا من اسپرم همسرم تحرکش پایین هستش و الان دارو میخورع 

مامان یه دخمل گوگولی
خدا حفظشون کنه ...من تیر ماه سقط کردم دیگه اقدام نکردم ولی الان تو اقدامم نمیدونم بگیره یانه ....دوم ...

سلامت باشی گلم،دومی ام پسره،نگران نباش اقدام کن چندماه شاید طول بکشه برا من جفتشونم سه چار ماه اقدام کردم بعد باردار شدم،اصصصلا فکر و خیال نکن

وای چقدر سخت...خیلی سقط بده من خیلی اذیت شدم خدا نصیب کسی نکنه ....حقیقتا من اسپرم همسرم تحرکش پایین ...

اره واقعا سخته خودم ۱۲هفته بودم کورتاژ شدم خیلی ترسیدم اطلاعاتم نداشتم انقد گریه کردم یه هفته تنها تو اتاق خواب فقط اشک میریختم ،ایشالا زودی باردار میشی،یبار شدی پس جای نگرانی نیس

اره واقعا سخته خودم ۱۲هفته بودم کورتاژ شدم خیلی ترسیدم اطلاعاتم نداشتم انقد گریه کردم یه هفته تنها ت ...

میترسم دوباره پوچ شه واقعا دیگه تحمل مدارم مرسی از دعای خوبت عزیزم

مامان یه دخمل گوگولی
اره واقعا سخته خودم ۱۲هفته بودم کورتاژ شدم خیلی ترسیدم اطلاعاتم نداشتم انقد گریه کردم یه هفته تنها ت ...

با تمام وجود درکت میکنم من چند روز فقط گریه کردم 

مامان یه دخمل گوگولی
با تمام وجود درکت میکنم من چند روز فقط گریه کردم 

عزیزدلم،..من الان میگم اگه برگردم ب اون روزا اصن غصه نمیخورم ولی چرت میگم،وقتی رفتم سونو،دکتره گف قلب نداره،خیلی بد گف نامرد،فقط اومدم تو حیاط کلینیک زار میزدم زنگیدم شوهرم اومد،رفتیم دکتر و ...شوک بودم اصن

عزیزدلم،..من الان میگم اگه برگردم ب اون روزا اصن غصه نمیخورم ولی چرت میگم،وقتی رفتم سونو،دکتره گف قل ...

خدارو شکر که گذشت... من همونجا پیش دکتره زدم زیر گریه ....آه  ای خدا ...دعا کن برام 

مامان یه دخمل گوگولی