elijj مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3913 عنوان بارداری پوچ 318 بازدید | 15 پست دوستان کیا بارداری پوچ داشتید بعد باردار شدید؟؟؟ مامان یه دخمل گوگولی 1402/09/01 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش_عشق_صبر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1337 خیلیا،یکیش من،الکی ترسیدم نزدیک یک سال بعدش اقدام نکردم،بعد باردار شدم
elijj مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3913 خیلیا،یکیش من،الکی ترسیدم نزدیک یک سال بعدش اقدام نکردم،بعد باردار شدم بسلامتی بچتون دختر یا پسر مامان یه دخمل گوگولی
آرامش_عشق_صبر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1337 بسلامتی بچتون دختر یا پسر پسر عزیزم الانم پیش دبستانی میره،دومی ام وارد ۹ ماه شده،شما تازه سقط داشتی؟
آرامش_عشق_صبر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1337 خواهر بزرگم هم یه بارداری پوچ داشت هم بعدها بخاطر دیابت بارداری جنینشو توی ماه اخر از دس داد ولی بعد ۳ماه دوباره حامله شد دخترش ۴سالشه الان
elijj مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3913 پسر عزیزم الانم پیش دبستانی میره،دومی ام وارد ۹ ماه شده،شما تازه سقط داشتی؟ خدا حفظشون کنه ...من تیر ماه سقط کردم دیگه اقدام نکردم ولی الان تو اقدامم نمیدونم بگیره یانه ....دومی هم پسره ؟؟؟ مامان یه دخمل گوگولی
elijj مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3913 خواهر بزرگم هم یه بارداری پوچ داشت هم بعدها بخاطر دیابت بارداری جنینشو توی ماه اخر از دس داد ولی بعد ... وای چقدر سخت...خیلی سقط بده من خیلی اذیت شدم خدا نصیب کسی نکنه ....حقیقتا من اسپرم همسرم تحرکش پایین هستش و الان دارو میخورع مامان یه دخمل گوگولی
آرامش_عشق_صبر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1337 خدا حفظشون کنه ...من تیر ماه سقط کردم دیگه اقدام نکردم ولی الان تو اقدامم نمیدونم بگیره یانه ....دوم ... سلامت باشی گلم،دومی ام پسره،نگران نباش اقدام کن چندماه شاید طول بکشه برا من جفتشونم سه چار ماه اقدام کردم بعد باردار شدم،اصصصلا فکر و خیال نکن
elijj مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3913 من اولین بارداری بعد سه ماه سر پسرم باردار شدم خدا حفظش کنه مامان یه دخمل گوگولی
آرامش_عشق_صبر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1337 وای چقدر سخت...خیلی سقط بده من خیلی اذیت شدم خدا نصیب کسی نکنه ....حقیقتا من اسپرم همسرم تحرکش پایین ... اره واقعا سخته خودم ۱۲هفته بودم کورتاژ شدم خیلی ترسیدم اطلاعاتم نداشتم انقد گریه کردم یه هفته تنها تو اتاق خواب فقط اشک میریختم ،ایشالا زودی باردار میشی،یبار شدی پس جای نگرانی نیس
elijj مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3913 اره واقعا سخته خودم ۱۲هفته بودم کورتاژ شدم خیلی ترسیدم اطلاعاتم نداشتم انقد گریه کردم یه هفته تنها ت ... میترسم دوباره پوچ شه واقعا دیگه تحمل مدارم مرسی از دعای خوبت عزیزم مامان یه دخمل گوگولی
elijj مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3913 اره واقعا سخته خودم ۱۲هفته بودم کورتاژ شدم خیلی ترسیدم اطلاعاتم نداشتم انقد گریه کردم یه هفته تنها ت ... با تمام وجود درکت میکنم من چند روز فقط گریه کردم مامان یه دخمل گوگولی
آرامش_عشق_صبر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1337 با تمام وجود درکت میکنم من چند روز فقط گریه کردم عزیزدلم،..من الان میگم اگه برگردم ب اون روزا اصن غصه نمیخورم ولی چرت میگم،وقتی رفتم سونو،دکتره گف قلب نداره،خیلی بد گف نامرد،فقط اومدم تو حیاط کلینیک زار میزدم زنگیدم شوهرم اومد،رفتیم دکتر و ...شوک بودم اصن
elijj مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3913 عزیزدلم،..من الان میگم اگه برگردم ب اون روزا اصن غصه نمیخورم ولی چرت میگم،وقتی رفتم سونو،دکتره گف قل ... خدارو شکر که گذشت... من همونجا پیش دکتره زدم زیر گریه ....آه ای خدا ...دعا کن برام مامان یه دخمل گوگولی