2777
2789
عنوان

انگ بی عفتی

275 بازدید | 14 پست

سلام 

من پنج سال صادقانه و از ته دلم عاشق پسری بودم از اقوام دور بخاطر ی سری مسائل و محل زندگیمون هیچ وقت نخواستم که باهاش رل بزنم ولی اون خیلی دنبال شماره و پیج اینستام بود که بعد چن سال یک ماه پیش پیج اینستامو پیدا کرد و پیامم داد که خیلی دوست دارم بیو باهم باشیم و وقتی من مخالفت کردم گفت میخوام باهات ازدواج کنم منم گفتم پس از راه درست وارد شو و جواب سر بالا بهم داد و بعد از سه هفته از اون اسرار و از من انکار وایساد همه حرفی بهم زد که تو بی آبرو هستی و با خیلیا بودی خیلی جاها رفتی هزار تا کثافت بازی دراوردی حالا ادای خوبارو در میاری که من بگیرمت (در صورتی که من اصلا دختر اینجوری نیستم) بعدشم بلاکم کرد حالا خیلی ناراحتم این که اینهمه دنبال من بود و به اصطلاح عاشقم بود چرا این حرفا بهم زد دلیلش چی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا عاشقت نبوده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

ناراحت نباش بی عرضه بوده

فوقش تا ۶ ماه دیگه فراموشش میکنی 

فقط اینو بدون ارزشت بالاتر از ایناس

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

خب معلومه از اولم نمیخواسته کلا ازدواج کنه ،ولی چون خیلی ساله تو فکرت بوده دوست داشته فقط رل بزنه باهات ،بعد چون معلومه پسر درستی نیست وقتی رفتی رو مخش که برو با خانواده بیا و این خرفا عصبانی شده یه چیز گفته بچزونتت فقط همین بعدا بلاک کرده.

خدا رو شکر شناختیش گور باباش مرتیکه دوزاری.