2777
2789
بنظرت خطر نداره برام؟

نه خطری که نداره.تو بیمارستان تحت نظرید.احتمالا هر روز آزمایش خون می گیرن که غلظت خون چک بشه.

چون وارفارین هم استفاده می کنید تحت نظر باشید بهتره.اما درکتون می، کنم چقدر سخته ۱۳ روز تو بیمارستان بستری بودن.

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
بنظرت خطر نداره برام؟

بعد هم که مرخص شدین احتمالا تا ۶ ماه یا هر چقدر که دکترتون بگه باید قرص رقیق کننده خون استفاده کنید.چون قرص آپیکسابان بی خطره از این دارو معمولا بعد ترخیص استفاده می کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله هر روز آزمایش میگیرن.۱۳ روزه زایمان کردم نوازدمو ندیدم

الهی عزیزم.بمیرم برای بچه.

می دونم الان دلت پر می زنه برای بچت.انشالله با سلامت کامل بری پیش نوزادت

بنظرتون با این شرایطی که من گفتم احتمال مرگ و اینا که نداره ؟

نه عزیزم دور از جونتون.شما الان تحت نظرید.هر روز از شما آزمایش خون می گیرن.بر اساس اون مقداردارو را کم و زیاد می کنن.هیچ خطری نداره.خیالتون راحت باشه استرسم نداشته باشین.

اگه اعتقاد دارین ۴۰ روز نذر کنید سوره حشر را به نیت سلامتی سر ساعت مشخصی بخونید .رد خور نداره.انشالله صحیح و سلامت مرخص می شین