2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مث من

شوهر کردم از تنهایی دربیام یه مرد بدبخت تراز خودم نصیبم شد ک شبام باید بره سرکار برا پول و بازم تنهام.

سرپیری تنهام.

ایکاش ی خاستگار خوب برام میومد.

از شونزده سالگی خاستگار داشتم.

اما همه از دور بخاطر پول پدرم میومدن خاستگاری بازم ما میخاستیمشون اما تا منو میدیدن ک زشت هستم میرفتنو پشتشونو نگاه نمیکردن....

اعتمادبه نفس داشته باش دختر چرازشت باشی 

ن بابا دیگه چهل سالمه.

آب ازسرم گذشته.

دیگه اینم اومد منو سرپیری گرفت بخاطر مال دنیا بود وگرنه.....

وگرنه کدوم پسری میاد با زن ۶ سال ازخودش بزرگتر ازدواج کنه.

خیلی تنهام.

چون ب آرزوهام نرسیدم به هدفام باتمام تلاشام نرسیدم.

و دیگه هیچی برام مهم نیس.

ن بابا دیگه چهل سالمه. آب ازسرم گذشته. دیگه اینم اومد منو سرپیری گرفت بخاطر مال دنیا بود وگرنه.... ...

مگه ۴۰سال خیلی زیاده اتفاقادوروبرمازیاده زن ازمردبزرگتره خیلی هم خوشبختن مثه شماهم پولدارنیستن.الان هزارجورعمل زیبایی هس به خودت برس فقط پولم که داری حال کن

مگه ۴۰سال خیلی زیاده اتفاقادوروبرمازیاده زن ازمردبزرگتره خیلی هم خوشبختن مثه شماهم پولدارنیستن.الان ...

آره راس میگی باید ب صورتم برسم ک افتاده بنظر نیام.

حرفات قوت قلبم بود خداخیرت بده. ازبس همه میگن وای شش سال ازت کوچیکتره اصلا خودمم باورم شده کارم اشتباه بوده.

آره راس میگی باید ب صورتم برسم ک افتاده بنظر نیام. حرفات قوت قلبم بود خداخیرت بده. ازبس همه میگن وا ...

نه فداتشم ۶سال چیزی نیس من یه دخترعمه دارم۸سال ازشوهرش بزرگتره انقدربه خودش میرسه ازاونم کوچیکتردیده میشه مثلامن خودم تپلم شوهرم لاغرو۷سال ازمن بزرگتره باورمیکنی هم سن بنظرمیاییم؟تلاش میکنم خودمولاغرکنم به خودم برسم توهم پول داری بروبوتاکس کن کرم روشن کننده بگیرموهاتورنگ خوشگل بزارابروهاتوفیبروزکن دماغتوعمل کن کاشت مژه ناخن لباتوژل بزن 

نه فداتشم ۶سال چیزی نیس من یه دخترعمه دارم۸سال ازشوهرش بزرگتره انقدربه خودش میرسه ازاونم کوچیکتردیده ...

فک میکنی همه خوشگلن نه والابه خودشون میرسن من یه دخترعمودارم همه توفامیل میگن وای چه خوشگله یبارسرزده رفتیم اینوبدون آرایش دیدیم باورت میشه بابام میگف این کجاش خوشگله😂

دقیقا مث من شوهر کردم از تنهایی دربیام یه مرد بدبخت تراز خودم نصیبم شد ک شبام باید بره سرکار برا پو ...

آهااینم بگم شوهرمن از۸صبح میره تا۱۲شب غصه نخورالان زندگی هاهمینجوری شده ولی عوضش ناهار۳ساعت میادباهم میشینیم حرف میزنیم خلوت میکنیم.دیگه چاره چیه خواهر

دقیقا منم تنهام ..تنهاییمو بیشتر اون لحظه درک کردم ک برای اتفاقای خوبم حتی کسیو نداشتم ک باهاش شریک شم و حرف بزنم باهاش..بازم خداروشکر خدا هست..فقط با خدا حرف میزنم و همه چیو تعریف میکنم و آروم میشم😍😍

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

نه فداتشم ۶سال چیزی نیس من یه دخترعمه دارم۸سال ازشوهرش بزرگتره انقدربه خودش میرسه ازاونم کوچیکتردیده ...

آره باید بخودم برسم.

بوتاکس لازمم.

فیبروزم میخام فقط از فیبروز میترسم نکنه جاهای دیگه ابروم ک موداره بریزه .

خداروشکر من خیلی لاغرتراز شوهرمم.

اصلن نمیذارم چاق شم.

اما خب باهمه اینا شوهرم تا یه دهه هشتادی میبینه میخ اون میشه مخصوصا ک سفید باشه.

من اذیت میشم بهشم میگم اما اون میگه تهمته.

منم بعضی وقتا بیخیال میشم و از اینکه اینجوری میکنه ازش بدم میاد اون لحظه.