2821
2789

شما مطرح کن

بالاخره از بین بیست تا کامنت دو تاش به درد میخوره

منو که خوب راهنمایی کردن چند نفر

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

شما مطرح کن بالاخره از بین بیست تا کامنت دو تاش به درد میخوره منو که خوب راهنمایی کردن چند نفر

همه اینجا فقط پیشنهاد طلاق میدن نه چیز دیگه‌ای

ولی اینقدر مسئله‌ام مسخره است که اصن به طلاق نباید برسه

از طرفی اوضاعم الان خیلی بد شده و همسرم هیچجوره برنمیگرده و جوابمو نمیده و طلبکاره با وجود اینکه خودش بد کرده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه اینجا فقط پیشنهاد طلاق میدن نه چیز دیگه‌ای ولی اینقدر مسئله‌ام مسخره است که اصن به طلاق نباید ب ...

اونا بچه مچه ن

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

من اقا هستم اگر مشکلی ندارید بفرمایید توانستم میگویم

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

من و همسرم ۲ ساله عقد هستیم، خیلی عاشقانه زندگیمون رو شروع کردیم و ایشون واقعا من رو دوست داشتن، از لحاظ مالی جای پدرشون کار میکردن و میکنن و پدرشون گفتن همه جوره از خونه و ماشین و...ساپورتش میکنن

خلاصه خانواده‌اش از اول تو گوشش از مرد سالاری و اینکه بقولی میخواستن گربه رو دم حجله بکشن میگفتن با اینکه ن من ن خانوادم بهشون بد نکرده بودیم میخواستن من و همسرم زیاد با هم صمیمی نباشیم و حال خوبمونو خراب میکردن، تا یبار همسرم جلوشون ایستاد و پدرش کتکش زد و ماشینشو گرفت و تهدیدش کرد که هیچکارم واسش نمیکنه و ...

خلاصه رفته رفته رفتارای شوهرم تحت تاثیر خانوادش عوض شد، تا اینکه قرار شد عروسی کنیم و ایشون یک ماه مونده به عروسی چون فشار خرج ها و منتای پدرشم بود خیلییی عوض شدن و همش توهین و تهدیدای وحشتناک جوریکه من ترسیدم بخوام با این ادم برم زیر یه سقف و عروسیو کنسل کردم...

پدرشم کلی بهش برخورد و یه پیام بلند بالا به پدر من داد که با این رفتار دخترت پس عروسیو یه سال میندازیم عقب!!!

خلاصه سرتونو درد نیارم؛ ۲ ماه کلا هیچ ارتباطی نداشتیم، تا بعد ۲ ماه با یه واسطه با هم صحبت کردیم ایشون گفت دیگه هیچ حسی به من نداره و کلی شرط ردیف کرد که فقط در صورتیکه بیای از خانوادم عذرخواهی کنی و فلان باهات ادامه میدم اولم میگفت خانواده‌ها باید با هم صحبت کنن؛ هرچی من گفتم با هم اول ارتباطمونو شروع کنیم بعد خانواده‌ها قبول نکرد...تا اینکه همون واسطه تماس گرفت با پدرش تا خانواده‌ها با هم صحبت کنن که اول اوکی دادن ولی بعد زنگ زدن گفتن ن فلا نمیخواد باشه یه ماه دیگه...

ینی میخوام بگم از سمت من و خانوادم جفتمون تلاشمونو برای درست کرنش کردیم ولی جالبه کلا اونا طلبکارن و انگار هیچ کار اشتباهی انجام ندادن!!!

من الان خیلی دو به شک‌ام که اصلا با همچین مردی که اینقدر تحت تاثیر خانوادش هست میتونم ادامه بدم یا ن

و اینکه الان خودم یا خانواده‌ام اصلا دیگه اقدامی بکنیم یا واستیم از سمت خودشون خبری بشه؟!!!

اگر از نظر صبر و حوصله نرمال هستید

بفرمایید اگر قرار باشد متن را به چند فصل تقسیم کنید فصل اول تا کجا میشود ؟

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز