2777
2789
عنوان

امشب..‌

105 بازدید | 6 پست

خیلی خستممم خیلی میدونم خیلی ازاین شب و روزاداشتیم ک گذشته ولی حالم بده همممشم بخاطر تنهاییه ن دوستی دارم و ن عشقی

نمیدونم چکارکنم دعاااااااام کنیدددد

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
ایشالا خداوند بهترینهارو برات رقم بزنه عزیزم اینقدر که از ته دلت بخندی وشوق کنی 😍

ممنون دوست عزیز امیدوارم 🥺

همچنین خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تکنیک سپاسگزاری استفاده کن با ایمان قلبی بالا و ببین چقدر برات اتفاقات خوب میفته 

حتما انجام بده ،ی دفتر تهیه کن واسمشو بزار دفتر سپاسگزاری ،وهر روز توش شکر گزاری بنویس ،نگو چیزی نیست بنویسم هست اول واخر همه چی سلامتی پس بابت داشتنش مینویسی خدایا شکرت که سالمم و حتی نعمات کوچیک حتی آب تمیز،هوایی که تنفس میکنی وبعد هر روز شکر گزاری برای هرآنچه میخوای داشته باشی ولی درزمان حال جمله بندی مهمه خدایا شکرت حال عالی دارم ،خدایا شکرت عشق عالی ومهربان وحالا هر خصلت و ویژگی میخوای ،هر روز مینویسی ،به منفی ها دیگه توجه نمیکنی،موق ظرف شستن،استراحت ،قبل خواب مرتب تو دلت شکر گزاری کن بعد ببین چیا میشه واست ،منم دعا میکنی 🥰

از تکنیک سپاسگزاری استفاده کن با ایمان قلبی بالا و ببین چقدر برات اتفاقات خوب میفته  حتما انجا ...

ی مدت این کارو میکردم ویس های امیرشریفی گوش میدادم اما متاسفانه زود خسته میشم ازکاری ک جواب نگیرم

ی مدت این کارو میکردم ویس های امیرشریفی گوش میدادم اما متاسفانه زود خسته میشم ازکاری ک جواب نگیرم

قانون زندگی ،قانون باورهاست عزیز

اتفاقا آقای شریفی تو همون ویسهای اول میگن که باور کامل قلبی وایمان شماست که براتون میتونه کار کنه ،منم گفتم دوست عزیز با ایمان بالا وگرنه من اگه بهترین دوره رو هم تهیه کنم ولی باورم ضعیف باشه و در نا امیدی باشم قطعا دستاوردهای خوبی نخواهم داشت و نتایجی که میگیرم منطبق بر همون جنس باور من هست ،حالا شکر گزاری که کار سختی نیست ،کافیه چند وقت استمرار داشته باشید تا تبدیل به عادت بشه و البته به همون روش که گفتم یعنی برای هر آنچه میخوایم شکر گزاری بنویسیم ولی انگار بهش رسیدیم و واقعا هم باور کنیم ،چون قانون زندگی ،قانون باورهاست وجهان ماشین اثبات باورهای ماست ،اتفاقی یکی از تاپیکاتونو دیدم عزیزم در رابطه با خاستگار ،بی غرض میگم عزیزم ولی هیچ وقت ارزش خودتون با کلام ،به عنوان ی کالا و...قیاس نکنید ،اگه اینجور بخوایم فکر کنیم پسرا هم خیلی جواب رد میشنون پس باید نا امید بشن ولی اتفاقا می‌بینیم در اکثر مواقع اصلا به زبان نمیارن و برعکس چه موردای خوبی نصیبشون ممکنه بشه ،پس شما هم عزیزم قدر خودتو بدون وخودت رو لایق عالیترینها  حتی همینو هم بنویس ،با شور گزاری ،که من لایق عالیترنهام ،مباحث خودشناسی خیلی گسترده هست ولی چکیده همشون میگه احساس خوب برابر میشه با اتفاقات خوب ،شما هم تا جای ممکن در وهله اول حس خوب داشته باش و از منفی گفتن ودیدن وفکر کردن بپرهیز، تا ذهنت هم آزاد بشه و نتایج خوب هم بیان ،انشالا ،موفق باشید 🌹