2777
2789

بچه ها از صبح که بیدار شدم پوست سرم شدیددددد خاااارش داره انقدر سرمو خاروندم فکر کنم قرمز شده، دیگه دارم دیوونه میشم... البته اینم بگم بخاطر تنبلی تخمدان ریزش مو هم دارم که از شامپو ضد ریزش کافئین سریتا و شامپو ایروکس ضد خارش استفاده میکنم، هفته قبل هم بخاطر اینکه پریودم عقب افتاده بود آمپول پروژسترون تزریق کردم.... بنظرتون بخاطر هورمون‌هام نیست؟😩 تو رو خدا اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم😫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=318418037]اتفاقا چند روز از حمامم که میگذره موهام یکم چرب میشن، فکر نکنم خشکی باشه😢[/QUOتاپیک قبلیت خیلی شبیهه منی،منم خیلی اینجوری میشم احساس خفگی بهم دست میده اه

نمیدونی باید چیکار کنم؟😢

عزیزم زود سرتو بشور مثلا ۳ روز یه بار یا دو روز یه بار.مثلا من خودم الان که پریودم یه چند روزی هست که حموم نرفتم الان موهام بیشتر از همیشه میریزه چونکه کف سرم یعنی پوست سرم چرب شده.ببین عزیزم چربی پوست باعث میشه که منافذ پوست بسته بشه و اکسیژن به منافذ پوست نرسه به همین دلیل چربی و روغن زدن به سر در صورتی که بعد از چند دیقه سرتو نشوری باعث ریزش میشه.