2777
2789
عنوان

کتاب خوب

640 بازدید | 14 پست

معرفی کنین بخونم

سم هستم بفرمایید رو همه خوندن و اکثرا هم خوششون نیومده شما خوندین؟نظرتون؟ارزش خرید داره؟خیلی بچه گونس؟

دیروز یکی از اثار کافکا رو سفارش دادم ولی قبلا چیزی ازش نخونده بودم کسی هست خوشش بیاد ازش؟

کسی هست بطور جدی اهل ادبیات داستانی باشه و از کافکا خوشش نیاد؟

"مرد هستم"                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی هست بطور جدی اهل ادبیات داستانی باشه و از کافکا خوشش نیاد؟

کتاب کم نخوندم ولی تاحالا از کافکا چیزی نخونده بودم.مثلا میتونی بگی اثارش شبیه به کدوم نویسندس؟

بهترین کتابش؟

مردی به نام اوه

روی تیتر این کتاب نوشته کسی که از این کتاب خوشش نیاد بهتر است هیچ کتابی نخواند

پس قطعا خوشت میاد

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

کتاب کم نخوندم ولی تاحالا از کافکا چیزی نخونده بودم.مثلا میتونی بگی اثارش شبیه به کدوم نویسندس؟

آثارش شبیه هیچکس  نیست و قلم و دنیای منحصر به فرد خودشو داره، بخونید حتما بدون هیچ پیش فرضی. فقط یادتون باشه اگه به زبان اصلی نمی‌خونید با ترجمه‌ی خوب بخونید بین مترجمین علی اصغر حداد بهترین ترجمه ها رو از آثار کافکا داره.

"مرد هستم"                                                                                                                                                    
آثارش شبیه هیچکس  نیست و قلم و دنیای منحصر به فرد خودشو داره، بخونید حتما بدون هیچ پیش فرضی. فق ...

من الان کتابی که سفارش دادم کامنتاش خوب نبود..مسخ(پیش فرضی از کتاب ندارم)..میخونمش ولی کدوم کتابش بهتره چون یکی هم یه کتابی معرفی کرد با اون بخرم

من الان کتابی که سفارش دادم کامنتاش خوب نبود..مسخ(پیش فرضی از کتاب ندارم)..میخونمش ولی کدوم کتابش به ...

اتفاقا مسخ یکی از بهترین آثار کافکاست و میشه گفت اثر بد و ضعیف نداره، کافکا آثار خیلی زیادی نداره. سه تا رمان قصر، آمریکا و محاکمه یه مجموعه داستان کوتاه و چند مجموعه نامه

"مرد هستم"                                                                                                                                                    
اتفاقا مسخ یکی از بهترین آثار کافکاست و میشه گفت اثر بد و ضعیف نداره، کافکا آثار خیلی زیادی نداره. س ...

خب خیالم راحت شد..چون خیلیا نظر منفی داشتن

ممنون بابت راهنمایی