2777
2789
عنوان

ب نظرتون ب قومای شوهرم چی بگم

344 بازدید | 15 پست

من دوقلو حامله بودم.شوهرم از ذوقش رف ب همه گف دوقلو دارم مادرشوهرم هی میگف بکسی نگین اگ دوتا نباشن حرف درمیارن ک دروغ گفتن واین حرفا اگ دوتا باشن چشم میخوری. ولی شوهرم همه جارو پر کرد. منم چن روز پیش خونریزی کردم رفتم سونو گف یکی از قل ها ضعیف بوده و داره جذب میشه😔. الان موندم چی بگم ب خانواده شوهرم. میگم صبر کنم تا آن تی بعده ان تی بگم ک رشدش متوقف شده ولی باز میگم الان بگم یکیش مونده خودمو راحت کنم نمدونم چیکار کنم 

از بس حرف در میارن آدم میومونه چی بگه بنطرشما بمونم تا ان تی چیری نگم یا الان بگم خونریزی کردم یکیش داره جذب میشه

بسپار ب شوهرت خودش میگه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه حتما باید به همه همه چیز رو بگی؟

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
مادرشوهرت یه چیزی میدونسته که گفته نگید فامیلاشون رو میشناسه  هر چی باشه بزرگتر بوده چند تا پی ...

اره واقعا. ن آخه دوبار سونو رفتم هردوتاشو پرسیدن شوهرم گقته آره دوتاس الان بگم اشتباه شده ک میگن حتما دروغ گفته