2777
2789
عنوان

این رفیقه؟

58 بازدید | 8 پست

خلاصه میگم

چند ساله رفیقم و همکلاسی

سه تاییم

منو،راحیل، ستایش

راحیل ستایش همیشه باهم میگن میخندنن با اینکه جفتی هستیم به منم نمیگن

من درسم خیلی خوبه و همیشه میگن تو امتحان باید برسونی و وقتی میرسونم نمرشون از من بالاتر میشه میگن نه تو نگفتی جایی میرن با هم میرن به من نمیگن 

من خودم خیلی انشام خوبه خودم 19گرفتم برای ستایش نوشتم 20گرفت البته خودم از گوگل نوشتم خسته شدم نمیدونم بخدا چیکار کنم دوستشون دارم ولی کلافه شدم امروز مدرسه نرفتم یکی پیامم نداد ببینه چرا نرفتم

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رفیق اونایی  اونا رفیق تو نیستن

به نظرت باهاشون کات کنم؟

اون وقت تنها میشم

بدم میاد بقیه فکر کنن تنهام و  غرورم خورد بشه دوستای زیادی دارم ولی اینا صمیمی ان

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
دورشون خط بزن بزارشون کنار اعصاب خودت راحت می کنی

شاید یه ماهه درگیرم

خسته شدم دیگع نمیدونم چیگار کنم هی دلم میسوزه میگم عب نداره دوسشون دارم

وقتی کسی ب دردت نمیخوره بندازش دور

سعیمو میکنم

اصلا باورم نمیشه از دوستای چندین چمد سالم باید جدا شم

خب ناراحتیت از دستشون رو نشونشون بده تا متوجه بشن دلخورشدی

امتحان کردم میگن تو همه چیت خوبه ولی سر امتحان میشی یه ادم دیگه