2777
2789
عنوان

عمل بینی و برامدگی بالای پره بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 29 پست
اره عزیزم کاملا درست میشی

ممنون جواب دادی عزیزم

بعد از چند ماه درست میشه حدودا؟

من دوماهه عمل کردم، تازه متوجه شدم که بالا سوراخ بینی نزدیک تقریبا نوک یه غضروف سفت هست که فقط لمس میشه ولی دیده نمیشه ی کوچولو وقتی فشارش میدم درد میگیره، به دستیار دکترم زنگ زدم گفتش که غضروفه خودش به مرور جذب میشه حالا نمیدونم راست گفت یا خواست منو از سرش باز کنه

شما تجربه داری ممنون میشم راهنمایبم کنی گلم❤️

ممنون جواب دادی عزیزمبعد از چند ماه درست میشه حدودا؟من دوماهه عمل کردم، تازه متوجه شدم که بالا سوراخ ...

عزیزم اینطوری بگم ک نامحسوس تعییرمیکنه ولی یهو میبینی عه تمام ورمات و برجستگی اینچیزا رفته 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون جواب دادی عزیزمبعد از چند ماه درست میشه حدودا؟من دوماهه عمل کردم، تازه متوجه شدم که بالا سوراخ ...

دوماهوخیلییییی زوده

من یکساله الان عملم اوکی اوکی شده

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

دوماهوخیلییییی زودهمن یکساله الان عملم اوکی اوکی شده

خب خداروشکر

من الان سوراخ بینیمم تا ب تاس

یکیش تیز شده رو ب بالا

یکیش گرده ، همین سوراخس ک بالاشم ی غضروف سفت هست

امیدوارم درست بشه چون از رو ب رو واقعا تا ب تایش ضایعس

خب خداروشکرمن الان سوراخ بینیمم تا ب تاسیکیش تیز شده رو ب بالایکیش گرده ، همین سوراخس ک بالاشم ی غضر ...

ببخشید تا به تایی پره های بینی شما درست شد ؟ منم بالای یکی از پره ها دست میزنم یه چیز سفتی هست و همین باعث شده پره بینی همون سمت خودشو بندازه پایین 

ببخشید تا به تایی پره های بینی شما درست شد ؟ منم بالای یکی از پره ها دست میزنم یه چیز سفتی هست و همی ...

وقتتون بخیر، من هم به این مشکل دچار شدم، انگار غضروفم که بالای یکی از سوراخای بینیم هست فرم زشتی گرفته و بیرون اومده. دست میزنم میره داخل ولش میکنم برمیگرده سرجاش. راه حلی براش داشتید؟ من ماه شیشم که رفتم چک‌اپ دکترم گفت که تا یکسال صبر کنم بهتر نشد برم امپول بزنه برام.

خب خداروشکرمن الان سوراخ بینیمم تا ب تاسیکیش تیز شده رو ب بالایکیش گرده ، همین سوراخس ک بالاشم ی غضر ...

سلام عزیزم وقت بخیر

میخواستم بدونم برای شما درست شد؟

چون منم بینیم دوماهه که عمل کردم دقیقا همین مشکل و دارم

خیلی نگرانم

میشه لطفا جواب بدین🥲

سلام ...شما اوکی شد بینیتون؟؟؟؟؟؟منم دقیقا عین شما بالای پره اندازه عدس سفتو محکمه و برجسته

سلام عزیزم دو ماه از عملم میگذره و بالای پره بینیم برجستگی حس میشه و زیر پوسته باعث شده بینیم غیر قرینه دیده شه ممکنه بگی خوب میشه یا میمونه چیکار باید بکنم بره و چقد زمان میبره🥺خیلی نگرانم که درست نشه

سلام عزیزم وقت بخیرمیخواستم بدونم برای شما درست شد؟چون منم بینیم دوماهه که عمل کردم دقیقا همین مشکل ...

منم دقیقا همین مشکل و دارم انقد ذهنمو درگیر کرده که نگو همش در حال سرچم ببینم خوب میشه یا نه

عزیزم امکانش هست بگین برجستگی غضروف تون درست شد؟ منم دقیقا همین مشکل و دارم 

سلام عزیزم دو ماه از عملم میگذره و بالای پره بینیم برجستگی حس میشه و زیر پوسته باعث شده بینیم غیر قر ...

اوففف

چنان عوص میشه ک نگو