2777
2789
عنوان

زنانگی

274 بازدید | 7 پست

یه پاد کست از آقای دکتر شیری امروز شنیدم که میگفت دخترهامون دارن آقا میشن چرا برای دارندگی اینهمه تلاش میکنن مثل آقایون از ظرافت و زنانوگیشون کم شده چرا براشون خونه و ماشین خریدن شده افتخار چرا دارن راهی رو میرن که آقایون تو میانسالی افسرده میشن اونها تو سن کمتر میخوام بگم خیلی دخترها هستن مثل من هیچ وقت پدری نداشتن که خوب تامین شون کنه لباس مناسب وسیله مناسب موبایل لب تاپ براشون بخره من حتی لباس مناسب پول کرایه هم نداشتم  اونوقت چطور میتونستم امید داشته باشم به آقا با شرایط مناسب بیاد منو بگیره مجبورم خودم برای خودم تلاش کنم بعضی ها زیادی دلخوش هستن  من اگر خودم سرکار نمی رفتم حتی لباس مناسب هم نداشتم چ برسه به جهاز 

چون آقایونم بخاطر اون دو قرون پول دهنمونو سرویس میکنن🙃

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی تعیین میکنه چی زنانه ست و چی مردانه؟؟ بنظر من اینا حرفای یه عده زن ستیزه که زن رو فقط ابزار میبینن. 

نمیفهمم کی میخوان بذارن هرکی هرطور دلش میخواد زندگی کنه؟! یکی دلش میخواد کار کنه پول دربیاره، یکی فقط دلش میخواد خانم خونه ش باشه، یکی هم هردو. بنظرم به هیییچ کسی نباید اجازه اظهارنظر بدی. 

خیلی هم خوبه که کار میکنی و مستقلی. 

سلام استارتر عزیزم 

من شاگرد کلاس های دکتر شیری بودم و رشد زیادی داشته برام 

کلاس "سفر زندگی " ایشون را شرکت کردم ...

من خودم از خانواده فقیری بودم که مثل شما حمایت پدرم را نداشتم و خیلی کار کردم.مثل تراکتور.تا جهیزیه بخرم تا سرشکسته نباشم .متوجه میشم از چه رنجی صحبت میکنین ...

اما دکتر شیری بیراه نگفتن .

ما باید مواظب زنانگی مون باشیم ...من به عنوان یک زن مستقل با حقوق بالا، متوجه شدم که در کنار همسرم قرار نیست همه کارها را هندل کنم .باید بتونم جاهایی تکیه کنم .جاهایی بذارم اون رانندگی کنه و من کنارش راحت بشینم ...

همه فایل های دکتر را گوش کنین متوجه میشین دکتر دقیقا موافق استقلال دخترهاست .یه فایلی داره که میگه از بس دخترهامون رشد عقلی داشتند، پسری هم ترازشون نیست .پسر تو جاده خاکی هستش تو سن 35 سالگی و دختر در 25 سالگی تو اوج عقل و فهم و درایت ...

میگه پسرها رشد نکردند اونقدری که دخترها رشد داشتند ...و چه حقیقت تلخی ...

اینها را هم میگه دکتر ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...