2777
2789
عنوان

قدبلندی😻💜>>>

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 49 پست
وقتی خدا دوست داره🙂🙂🙂 خوش به حالت استارتر  حالم خیلی بده  نه قد نه شانس نه خانواده خو ...

حجی 

ملت هیچوقت خوبیات و ب روت نمیارن منو تو مدرسه همه بابت ابروهام ک پرپشت بود مسخره میکردن 

ی بار یادمه ایدی تلگرامم و گرفته بودن عکسای پروفایلمو تو گوشیشون میدیدن 

یکی گفت وای چه چشایی داره

یکی گفت وای چه دندونایی 

همیشه عیباتو فقط میکن در حالی ک از زیباییات دارن اتیش میگیرن

دنبال توجیه نیستن از شعور و جهان سومی بودن حرصشون میگیره  اتفاقا قد بلندا خیلی هم اخلاقاشون خو ...

ای وای باید تو امضام بنویسم طرفدارای این کره ایا ریپ نزنن😂چون مشخصا کسی که طرفدار ایناس اونقد مغزش معیوب هست که نتیجه گیری کلی هم بکنه!!! بچه جان من تو مطب دکتر تغذیه و با دستگاه مخصوص قدم ۱۷۴ گرفته شده! شما لابد هلند زندگی میکنی که ۱۷۴ برات متوسطه!😂

جای اینکه بیای اینجا با من کل کل کنی برو دوتا نرمش کن پنج سانت بلند شی بیای تو جماعت آدمیزاد😂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ای وای باید تو امضام بنویسم طرفدارای این کره ایا ریپ نزنن😂چون مشخصا کسی که طرفدار ایناس اونقد مغزش ...

امضام برای نافهم هایی مثل توعه 

حرف قد به کره چه ربطی داره 🤣🤣🤣 وقتی سوختی نمیدونی به کدوم ریسمون چنگ بزنی 

نیازم ندارم قدم بلند شه همینجوری خوبم 

قد بلندم پز نداره از امیزش دوتا بلند به وجود اومدی دیگه مثل این میمونه زرافه افتخار کنه که زرافه است🤣

حجی  ملت هیچوقت خوبیات و ب روت نمیارن منو تو مدرسه همه بابت ابروهام ک پرپشت بود مسخره میکردن&n ...

🙂🙂🙂🙂

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

ای وای باید تو امضام بنویسم طرفدارای این کره ایا ریپ نزنن😂چون مشخصا کسی که طرفدار ایناس اونقد مغزش ...

جماعت آدمیزاد؟

الان خودتو ادم فرض میکنی با این طرز فکر و حرف زدنت؟!

همون بهتر که قرنطینه بشیم و قاطیه شما آدمیزااااادا نشیم :)

امضام برای نافهم هایی مثل توعه  حرف قد به کره چه ربطی داره 🤣🤣🤣 وقتی سوختی نمیدونی به کدوم ر ...

امیدوارم صفحات رشدت تا آخر سن بلوغت باز بمونه دو سانت قد بکشی قد آفتابه دیده شی😂همین ما که میگی زرافه خوب حالتونو گرفتیم دمپاییاتونم پاشنه داره

برو پی درس و مشقت نخودی اهل لی لی پوت

سوزش😗😗😗😗

والا برام عجیبه این حرف 😂 مث اینه که یه سفید پوست ناراحت بشه چرا سیاه پوست نیست! یا یه چشم رنگی ناراحت شه چرا چشماش مشکی نیست! یا دماغ کوچولو ناراحت شه چرا دماغش گنده نیست!!!

فشار خوردن یه قد بلند هم از قد کوتاه در همین حد عجیب وخنده داره😂🤦‍♀️

والا برام عجیبه این حرف 😂 مث اینه که یه سفید پوست ناراحت بشه چرا سیاه پوست نیست! یا یه چشم رنگی نار ...

موضوع اینه که قدم و نمیدونی 🙄 ولی خب همسایمون همقد توعه فشار میخوره که چرا رانندگی بلد نیست ولی من تا شهرستان میرم و میام 

سو... حرفی نمیمونه😗🧴