2777
2789
عنوان

قدبلندی😻💜>>>

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 49 پست
دارم زیبایی میبینم واووو:))))))))

👑❤

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب ظاهری هیچوقت قشنگ نیست

کی تعیین میکنه ؟

اتفاقا همین تفاوتاس که قشنگه 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

وقتی خدا دوست داره🙂🙂🙂 خوش به حالت استارتر 

حالم خیلی بده 

نه قد نه شانس نه خانواده خوب 

دلم تیکه تیکه شد حتی نمیتونم یه تصمیم بگیرم🙂🙂🙂

خدایا یادت باشه برا بقیه خدا بودی برای من نه 

خیلی مظلوم بودم🙂

خیلی مسخره شدم اذیت شدم هوامو نداشتی🙂💔

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

گل جان تقصیر خودتونه دیگه تو هر بحثی میپرن وسط که بگین قد کوتاه بهتره فلانه..خودتون هم با قدتون مشکل ...

پس الان تو هم مشکل داری که مشکلت حاد تر از مشکل ما هم هست

علاوه بر تعریف از قد بلند داری قد کوتاهو تخریب هم میکنی

پس الان تو هم مشکل داری که مشکلت حاد تر از مشکل ما هم هست که علاوه بر تعریف از قد بلند داری قد کوتاه ...

وقتی تاپیک تعریف قد بلنده یاد بگیر نپری وسط بگی ولی قد کوتاه>>>>>>>

این هیچ فرقی با چیزی که گفتم نداره

گل جان تقصیر خودتونه دیگه تو هر بحثی میپرن وسط که بگین قد کوتاه بهتره فلانه..خودتون هم با قدتون مشکل ...

دنبال توجیه نیستن از شعور و جهان سومی بودن حرصشون میگیره 

اتفاقا قد بلندا خیلی هم اخلاقاشون خوبه بیشتر کسایی که مثل تو مسخره میکنن قد متوسطی دارن ینی خودشون بلند حساب نمیشن 

مثل خاله من🤣🤣🤣