2777
2789
عنوان

مدل ابرو +عکس

1039 بازدید | 26 پست

سلام 

دوستان من به ابروهام دست نمیزنم معمولا مگه عروسی مهمونی بزرگی چیزی بشه میرم آرایشگاه و تمیز میکنم 

الان چند وقته تو فکر اینم فاصله بین ابروهامو بیشتر کنم چون تاج ابروم خیلی کم پشته 

از طرفی میترسم بزنم خوب نشه و دیگه ام اون قسمت در نیاد😂 میدونم با فیبروزو تتو خوب در میاد ولی کم سنم نمیخوام انجام بدم لطفا راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ابروهای با فاصله رو خیلی دوست دارم به نظرم خیلی قشنگن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

گذاشتم

برو آرایشگاه مرتبشون کن چیه اینجوری شبیه پسرایی خودم ابروهام پهنه ولی مرتب و اراسته

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

جدی؟☹️تاج ابرومو دوس ندارم خیلی دوست دارم بزنم

حتما بردار کلی تغییر میکنی و چهره ات دخترونه و ناز میشه 

اتفاقا اگه میکروبلیدینگ به روش fnb انجام بدی خیلیییی خوشگل و نچرال میشه اصلاااا هم مشخص نمیشه 

من خودم خیلی دودل بودم میترسیدم زشت بشه یا تو چشم بیاد اما الان تا خودم نگه کسی متوجه نمیشه چکار کردم 

♻️کارما♻️
به نظرتون به مدل ابروهای من میاد؟

خودت دست نزنید حیفه ابروهات برو سالن تخصصی ابرو بگو برات تمیز کنه دخترونه اره حتما بردار خیلی به هم نزدیکه ابروهات