2777
2789
عنوان

چه مسخره بازیه تو بارداری

144 بازدید | 13 پست

من این همه ریحون خوردم الان خوردم الان نوشته ریحون تو بارداری خوب نیست تنها سبزی که می‌خوردم این بود پس دیگه چی بخوریم ریحون هم حذف کنم یعنی چه بخدا دکترم که نگفت نخور فقط گفت زعفران و جگر نخور

کجا دیدی؟؟

طبق حرف دکترت پیش برو

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ تو سایتهای اینترنتی دیدی بهش توجه نکن. والا من بچه سوممه همیشه هم انواع سبزیارو میخورم مخصوصا ریحون و ترب.

هرچ دکتر میگ گوش کن فقط

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

من انقد ریحون خوردم تو این بارداری یعنی چی خطر ناکه گوگلم خودشو مسخره کرده هرچی میزنیم میگه نخور   

اه اه اه 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
یه سوال شما تو بارداری عفونت گرفتی ؟

اره برا بارداری اولم. و برا بارداری الانم هم یکم گرفتمچ دکتر قرص بهم داد

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
2790
2778
2791
2779
2792