2777
2789

با توجه به همون تاپیک قبلی،اره معلم ها فرشته هستن ،چون ۱۵سال هست کار کردم یه بار تو دفتر هیچ مدرسه ای هیچ معلمی نیومد بگه تو فلان کلاس کدوم دانش آموز بی شرف تره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به همون تاپیک قبلی،اره معلم ها فرشته هستن ،چون ۱۵سال هست کار کردم یه بار تو دفتر هیچ مدرسه ا ...

چرا جلو روی 40 نفر معلم زبان به دانش اموز فحش داد ترکی بود دیگه ترجمه نمیکنم

با این فکر  که یه بار از معلما تعریف شد وارید تاپیک شدم و .‌..

والا...

همیشه بی مسئولیت و مفت خور و بیکار و.... ان

همشونم خودشونو میکشن معلم شن

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
چرا جلو روی 40 نفر معلم زبان به دانش اموز فحش داد ترکی بود دیگه ترجمه نمیکنم

دیگه یه چیزی باید بگی این وسط از خودت رفع اتهام کنی ،اگر راست بگی که با یه مراجعه ساده به آموزش پرورش ناحیه تون گوش معلم رو میپیچوندی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

با این فکر  که یه بار از معلما تعریف شد وارید تاپیک شدم و .‌..

معلمی لابد توام؟شاید تو خوب باشی مثلا من همیشه از معلمای علوم و ریاضی و فارسی راضی بودم..ولی بعضی از همکاراتون واقعا مشکل روانی دارن 12 سال تحصیلی رو زهر مار بچه ها کردن..مثلا ورزش هیچ معلم اجتماعی اگه اشتباه نکنم سال هفتم یه جوری فحش میداد من هشتاد درصد فحش هایی که بلدمو تو کلاس اون یاد گرفتم بقیرو تو کلاس معلم زبان راهنمایی

واقعا متاسفم برات

نه عزیزم سوتفاهم شد. منظورم اینه همیشه اینجوری خطابشون میکنن و بعدم خودشونو میکشن معلم شن.

من خودم معلمم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم