2777
2789
عنوان

برنجم سوخت😔😔

174 بازدید | 22 پست

ناهار نخوردم فک کنم الان دیگه همه شامشون آماده باشه الانم رفتم دیدم سوخت😭😭😭 اونایی که بچه کوچیک دارن چجوری به کارهاتون می‌رسید واقعا نمیشه کپ آوردم فقط بغلی از صبح تا شب میگه بازی کن باهام تا خوابوندم شیر دادم رفتم دیدم سوخته😔😔

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من پسرم ۶ ماهشه با خودم میبرم آشپز خونه زیر اندازشو میبرم پهن میکنم کف آشپز خونه چندتا اسباب بازی هم ...

منم همینو میکنم ولی زود حوصله اش میره نهایت ۱۰ دیقه بمونه 

مدیریت کن دیگه دم گذاشتن برنج سی چهل دقیقه س دیگه تایمر ساعت و تنظیم کن اگه گازت فر داره که خودش بای ...

بلد نیستم عزیزم

۶ ماه

الهیییییی خدا حفظش کنه پس هم سن پسر منه پسر منم خیلی بهم وابسته است اصلا نمیزاره از کنارش تکون بخورم من به همین خاطر هر کاری بخوام انجام بدم اونم میبرم کنار خودم نزدیکم باشه گریه نکنه

منم همینو میکنم ولی زود حوصله اش میره نهایت ۱۰ دیقه بمونه 

وسط کار کردنت یه لحظه دست از کار بکش یه دو دقیقه بشین باهاش بازی کن همین که دیدی میخواد نق بزنه و خسته شده آروم که شد دوباره به کارات برس

الهیییییی خدا حفظش کنه پس هم سن پسر منه پسر منم خیلی بهم وابسته است اصلا نمیزاره از کنارش تکون بخورم ...

من میبرم اصلا زمین نمیشینه میگه بردار تو بغلت باشم خودشم ن تو شوهرم ن تو مادرم میمونه میام میبینم از گریه میخواد خفه شه

وسط کار کردنت یه لحظه دست از کار بکش یه دو دقیقه بشین باهاش بازی کن همین که دیدی میخواد نق بزنه و خس ...

نق میزنه بعدش گریه میکنه که بردار الانم بیدار شد ده دیقه نخوابید 😭😭

من میبرم اصلا زمین نمیشینه میگه بردار تو بغلت باشم خودشم ن تو شوهرم ن تو مادرم میمونه میام میبینم از ...

الهی عزیزم چکار میشه کرد باید یجوری کاراتو مدیریت کنی بیشتر کارات رو وقتایی که خوابه انجام بده من یدونه دختر بچه ۳ ساله هم دارم اصلا باهاش بازی نمیکنه من کنارشون باشم اونم میاد میشینه با داداشش بازی میکنه همین که من بلند شم انگار دممه اونم بلند میشه میاد دنبالم آشپز خونه اینقدر حرف میزنه مخمو کلا بکار میگیره