2777
2789
عنوان

دیر راه رفتن کودک

87 بازدید | 15 پست

سلام و وقت بخیر مادرای عزیز.

پسرم ۱۳ ماه و ۴ روزشه. ۸ ماهگی‌سینه خیز رفت ۱۱ ماهگی چهار دست و پا. ولی ۱۰ ماهگی اینا دست به همه چیز میگیره وایمیسته از مبل بالا میره وقتی نگهش میداری قشنگ راحت وامیسته وقتی ولش میکنی در حد ۱۰ ثانیه اینا وایمیسته ولی به محض اینکه بدونه دستی بهش وصل نیس خودش میشینه.دستش رو میگیرم تاتی میکنه بعد زود میشینه. خیلی نگرانم میترسم مشکلی باشه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟ آیا باید نگران باشم ؟ دکترش گف ولش کن تا ۱۸ ماه بعدش نرف تصمیم میگیریم. بازم دلم میخواد از تجربیات شما استفاده کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر جاری من یکسال و دوماهشه تازه این هفته یه دندون دراورده و چهار دست و پا میره هنوز هم واینمیسته...

در صورتی که بچه اولش پنج ماهگی  دوتا دندون داشت و یکسالگی راحت راه میرفت

بچه ها با هم متفاوتن نگران نباش

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ببخشید منظورتون از حرف زدن چی هست ؟ پسر من ماما بابا به به دردر نان جیز اینا میگه

پسرا  کلا دیر حرف میزنن نگران نباش، دختر من خیلی زودتر همسناش ماشالله حرف زد ولی راه رفتن خیلللی دیر

ببخشید کار خاصی باهاش انجام دادین ؟ قبلش خودش مستقل وایمیستاد ؟

مدام سرپا بود از وسایلا می‌گرفت وای میستاد 

یه روز یه هویی وقتی داشتم سمتش میرفتم دوید

یه دختر دارم تا نداره
مدام سرپا بود از وسایلا می‌گرفت وای میستاد  یه روز یه هویی وقتی داشتم سمتش میرفتم دوید

فقط یه سوال پسرم سر پا وایسادنی پاهاش رو صاف میزاره ولی وقتی راه میبرمش گاهی مچ پای چپش رو انگار کج میزاره انگار از عجله کجکی راه میره 

فقط یه سوال پسرم سر پا وایسادنی پاهاش رو صاف میزاره ولی وقتی راه میبرمش گاهی مچ پای چپش رو انگار کج ...

منم همش مچ پاش رو نگاه میکردم اخه دختر منم پاش رو رو به بیرون کج میذاشت ولی الان ۱۸ ماهش هست کم کم داره بهتر میشه. همش نگام به پای بچه های دیگه بود ببینم اونا هم اینجوری راه میره یا نه

من زود تو روروک گذاشتم اونم سنگین بود به خاطر خین موضوع میترسیدم 

یه دختر دارم تا نداره
برای پسر منم دعا کنید خیلی نگرانم

نگرانی نداره عجله نکن وقتی دستش رو میگیری راه میره یعنی میتونه

اگر شل وای میستاد یا با کمک بلند نمیشد باید میترسبدی

یه دختر دارم تا نداره
نگرانی نداره عجله نکن وقتی دستش رو میگیری راه میره یعنی میتونه اگر شل وای میستاد یا با کمک بلند نمی ...

فدات بشم فک کنم پسر من چون خیلی با منه همش میاد بغلم نمیتونه راه بره امروز دوستم اومد یه ساعت باهاش تمرین کرد. تا امروز اصلا وقتی یه دستش رو میگرفتی تاتی نمیکرد. امروز که دوستم تمرین کرد و رفت الان یه دستش رو گرفتم دیدم راه میره . این خوبه ؟

فدات بشم فک کنم پسر من چون خیلی با منه همش میاد بغلم نمیتونه راه بره امروز دوستم اومد یه ساعت باهاش ...

اره عزیزم تمرین خیلی خوبه

منو همسرم با فاصله چند قدمی از دخترم هرکدوم یه طرف وایمیستادیم  دخترم وسط ماه چند قدم چند قدم راه می‌رفت کلی تشویقش میکردیم. روروئک هم خیلی کمک میکنه. بزار از مبلا بگیره راه بره. دخترم از مبلا شروع کرد

یه دختر دارم تا نداره