2777
2789
اها راست میگی سابقه خوبی داری ک نمیترسی😂 من ک انقد شنیدم زایمان زودرس و فلان...خیلی ترسیدم  ...

من دوست داشتم طبیعی زایمان میکردم ولی نشد تمام استرسم این بود سز نشم که شدم😐

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما کدوم بودی؟بی حسی؟

نه بیهوشی برای این یکی شنیدم بی حسی خوبه میگم اگه شد بی حسی بشه فقط بعضیا میگن ممکنه کمر درد بگیری به خاطر آمپولش

خدایی خیلی نترسی ماشالله.. چند سالته 

28 من از سز میترسیدم عین چی وقتی دردم نمیگرفت تو بیمارستان استرس داشتم سز نکنن وقتی دکتر گفت بیارین اتاق عمل برای سزارین رنگ به صورتم نموند 

نه بیهوشی برای این یکی شنیدم بی حسی خوبه میگم اگه شد بی حسی بشه فقط بعضیا میگن ممکنه کمر درد بگیری ب ...

وای از این حرفا زیاده اصلا باور نکن هرکسی یه جوریه  هیچ ربطی نداره 

البته من خیلی ترسو و استرسی ام شاید اونجا بگم بیهوشم کنن چون از همون پرده ک میکشن میترسم 

خدایا بی نهایت شکرت❤️
راستی موقع سزارین تو موسی بن جعفر اجازه میدن با ارایش باشیم تو اتاق عمل؟

نمیدونم من چون آرایش نداشتم 

28 من از سز میترسیدم عین چی وقتی دردم نمیگرفت تو بیمارستان استرس داشتم سز نکنن وقتی دکتر گفت بیارین ...

برعکسی بخدا... همه دنبال هزار راه و ترفند میگردن سز بشن..

درد طبیعی نچشیدی عزیزم 😜

خدایا بی نهایت شکرت❤️
وای از این حرفا زیاده اصلا باور نکن هرکسی یه جوریه  هیچ ربطی نداره  البته من خیلی ترسو و ...

آره بستگی به بدن داره بعدم یه جا خوندم کمر درد صرفا به خاطر بی حسی نیس دکترمم گفت بی حسی بهتره 

برعکسی بخدا... همه دنبال هزار راه و ترفند میگردن سز بشن.. درد طبیعی نچشیدی عزیزم 😜

درد سزارینم خیلی بد بود ☹️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز