2777
2789
سلاااااام😍😍😍😍😍 خوبی عزیزمممم؟ ب سلامتی ... وای چقد ذوق کردم بخدا خب حالت چطوره الان؟؟ چخبر ...

سلام ممنون عزیزم خوبم برای من بی حسی بهتر از بیهوشی بود حالا نمیدونم به خاطر آمپول فشارا دردم زیاد بود یا به خاطر نوع بیهوشی 

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
سلام ممنون عزیزم خوبم برای من بی حسی بهتر از بیهوشی بود حالا نمیدونم به خاطر آمپول فشارا دردم زیاد ب ...

اها ینی این دفعه دردات خیلی کمتر بود نسبت ب قبل اره؟

امپول بی حسی درد داشت؟

هزینه کل زایمان چقد شد؟

کدوم بیمارستان؟

نی نی حالش چطوره؟😍

بخیه ها اذیتت نمیکنن؟

خدایا بی نهایت شکرت❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اها ینی این دفعه دردات خیلی کمتر بود نسبت ب قبل اره؟ امپول بی حسی درد داشت؟ هزینه کل زایمان چقد شد ...

آره این سری خداراشکر خیلی بهترم آمپول بی حسی زیاد درد نداشت هزینه زایمان دکترم سه تومن زیر میزی گرفت بیمارستانمم دولتی بود هاشمی نژاد 22 هزار تومن نی نی حالش خوبه خداراشکر بخیه هامم روز اول یکم میسوخت ولی الان خوبه 

آره این سری خداراشکر خیلی بهترم آمپول بی حسی زیاد درد نداشت هزینه زایمان دکترم سه تومن زیر میزی گرفت ...

وای خداروشکر راحت شدی دیگه 😍

خیلی خوشحالم برات...

دعا کن منم ب سلامت زایمان کنم...

خدایا بی نهایت شکرت❤️
وای خداروشکر راحت شدی دیگه 😍 خیلی خوشحالم برات... دعا کن منم ب سلامت زایمان کنم...

ممنون عزیزم انشاالله توام به سلامتی زایمان کنی نی نی خوشگلت بغل بگیری

سلام تاپیک اخرتون رو خوندم

منم مشکل شما رو داشتم 

تو دو راهی بودم که زندگی مو حفظ کنم یا برم !

از شرایط بعد از جدایی میترسیدم 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب هیچ کدومشون نتونستن کمک کنن

تا با یه مشا ور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون تموم سوالات ذهنمو پاسخ داد و تونستم بهترین تصمیم رو بگیریم 

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

ان شا الله شما هم بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید 

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

سلام تاپیک اخرتون رو خوندممنم مشکل شما رو داشتم تو دو راهی بودم که زندگی مو حفظ کنم یا برم !از شرایط ...

خوب چیکار کردی جدا شدی یا موندی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز