2777
2789
عنوان

قتل عمد

302 بازدید | 15 پست

بچه ها ما تابستون رفتیم مسافرت

الان از پلیس اون استان با یه خطی که شماره نداشت زنگیدن باید بیاید برای پاره ای توضیحات پلاکتون رو دوربین گرفته اونجا قتل عمد صورت گرفته

ما اونجا اصلا توقف نداشتیم!!

خیلی استرس گرفتم

پلاک بنام منه

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

فقط ی جایی تصادف شد شوهرم پیاده هم نشد از تو ماشین پرسید مردن یا زنده!

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا عجب شانسی 

اینقدر استرس گرفتم دارم دیوونه میشم گفت بیاید کلانتری فلان جا

همون استان

نگران نباش نهایتا میری ۴ تا سوال جواب میکنن تموم میشه، شما که کاری نکردین بخواین بترسین

اخه  پس چرا گفت  ضامن بیارید 

میترسم الکی بچسبونن به ما

اشکال نداره نترس قوی و محکم باشید چیزی نشده میخوان بازجویی کنند چندتا سوال میپرسن میگت برو

کلن سفر نحسی بود چقدهم واسه اولین بار با شوهرم دعوام شد اونجا

باید بری عزیزم  انشاالله که به خیر بگذره

میرم روز شنبه 

بچمم یکسالشه مکافات دارم واسه رفتن

واکنش همسرت چیه الان اونم بایذ باشه؟ 

میگه باید بریم حتما

اره باید باشه