2777
2789
عنوان

تجربه ام برای بلند کردن مژه

2272 بازدید | 38 پست

من مژه کوتاه داشتم تاپیک های نی نی سایت که راهکار برای برای بلند شدن مژه بود می خوندم محلول سریتا به چشمم چند باری خورد رفتم دی.جی کالا نظرای مصرف کنندگان خوندم دیدم هفتاد درصد ازشون راضی بودن و جواب داده منم از مرداد تهیه کردم تا الان که پنج ماه گذسته استفاده می کنم مثل خط چشم روی ریشه مژه بالایی می کشم الان انفدر پر و بلند و مشکی شده فامیلام و دوستام با مقاومت باورشون میشه مژه نکاشتم. انگار روند اثرش اینجوری چرخه مژه که تهش به ریزش می ریزه کند می کنه. دی.جی کالا و باسلام با قیمت های تخفیف خورده می‌فروشن. دوره اول باید هر شب قبل خواب رو مژه تمیر بزنی. دوره دوم یک شب در میون. دوره سوم دو بار در هفته.

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

ممنونم قیمتش چنده

وواقعن؟

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

منم هر روز میزنم راضیم به نظرم مژه هام قشنگ تر شده اون اخری ها خیلی نازک بود پر تر شده

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریتا عالیه. دقیقا نحوه‌ی قطع کردنشم همینه که شما گفتید

بعضیا یهویی می‌ذارنش کنار بعد می‌گن ریزش گرفتیم با اینکه باید اروم اروم کمش گرد و بعد قطعش کرد هیچ مشکلی هم پیش نمیاد ولی دیجی‌کالا هم خیلی ریسکیه یکبار واسه من فیک فرستاد. داروخانه بهتره

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

میشه عکس بذاری گلم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

عکس میذاری از مژه هات؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
سریتا عالیه. دقیقا نحوه‌ی قطع کردنشم همینه که شما گفتید بعضیا یهویی می‌ذارنش کنار بعد می‌گن ریزش گر ...

زیر چشمو سیاه نمیکنه؟

بعد هر دوره چ مدته؟ یک ماه؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
بیماتوپروست داره ،محلولش هم همینجوری  میتونید بگیرید  اگر چیزی میشناسید که بیمات ...

من چشام عسلیه یعنی ممکنه تیره کنه؟

تو کامنتا ندیدم بگن تیره شده حتی چشم سبز هم گفتن ک زدن و چیزی نشده

منم لایک کنید