2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم😭

364 بازدید | 18 پست

یه خونه باشوهرم دیدیم پسندیدم برای اجاره نو ساز هم هست 

ولی بعدش پشیمون شدم چون وقتی دوباره  عکسای آشپزخونه رو دیدم کابینتاش خیلی کم

خاک تو سرشون خونه ۱۳۰مترآشپزخونه کوچیک کابینت کم درآورده

حالا شوهرم قرداد بسته جرات ندارم بگم قرار داد رو لغو کن 

اصلا به دلم نمیشینه چه کار کنم 😭

کاربر قدیمی هستم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگر کمد دیواری زیاد داره میتونی کمبود کابینتتتو جبران کنی

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

به سلامتی

میتونی از دیوار کابینت با قیمت خیلی کم اضافه کنی

یا کابینت پیش ساخته بخرین و بعدش به صاحب خونه بگید و ازش بگیرید

ما یه بار همین کارو کردیم

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

حالا کابین کمه ک کمه بیخیال بابا کیف زندگیتو کن کنار همسرت مامان منم همیشه رو این چیزا حساس بود ولی من نیستم نمیدونم بعضی خانوما چرا اینقد توجه میکنن بیخیال دلت خوش باشه بابا

حالا نخریدی ک اجارس  بعد پاشو

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...