2789
عنوان

خرید عروس

360 بازدید | 14 پست

دوستان برای خرید لوازم ارایشیه عروس ک باید داماد بگیره

نمی‌دونم دقیق کدوما استفاده میشه؟

خیلی چیزا حذف کردم

فقط میمونه رژ گونه پالت سایه واقعا لازمم نمیشه فقط موقعه عروسی که میرم آرایشگاه.براش هم بیوتی بلندر دارم 

کرم پودر

کرم ضدآفتاب

کرم دست

کانسیلر

خط چشم

مداد چشم

رژ لب

خط لب

براش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه وضعیت مالی تون اوکیه لیزر هم بخر 

دستگاه بند انداز ،اپی لیدی ،اتوی مو ،سشوار ،ست مانیکور پدیکور ،ماسک صورت ،عطر و ادکلن ،مام و دیودورانت ،شامپو وتیغ ابرو  محصولات مراقبتی مو ،برس ،برس گرد ,مداد ابرو ریمل ابرو لیفت ابرو 

لوسیون بدن ،ابرسان 

از بین اینها ببین کدومشون بیشتر نیازته

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چه‌مارکی استفاده کردین و خوب بوده؟

سلام من اپی لیدی مارک براون خریدم ۱۵ ساله دارم استفاده می کنم فوق العاده ست و یه آخ نگفته  خیلی مارک خوبیه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
اگه وضعیت مالی تون اوکیه لیزر هم بخر  دستگاه بند انداز ،اپی لیدی ،اتوی مو ،سشوار ،ست مانیکور پ ...

اینا اوکیه گرفتم

فقط رژ گونه پالت سایه براش موندم چکار کنم رژ گونه پالت سایه اصلا استفاده نمیکنم براش هم بیوتی بلندر دارم 

اینا اوکیه گرفتم فقط رژ گونه پالت سایه براش موندم چکار کنم رژ گونه پالت سایه اصلا استفاده نمیکنم بر ...

پالت رژ گونه و پالت سایه بخر 

نه الان استفاده نمیکنی بعدا استفاده خواهی کرد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست