2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره داخلی یا گوارش برو چیز خاصی نیس. آنتی بیوتیک میده ۲،۳هفته باید بخوری  اگر خواستی میتونم بد ...

بچه ها کی میدونه علت مشکل من چیه بخدا قسم دارم دق میکنم من معدم درد میکرد اما میکروب هلیکوباکتری ندارم همشم بعد از استفاده یه قرص به اسم بیسموت دچار ورم معده و رفلاکس معده شدم الان چند مدته دردش خوب شده اما حساسیت به مواد غذایی داره مند میکشه مثله رب چای شیرین یا غدا کمی تند باشه میخورم فقط حالت انفجاری و سرویس اصلا نمیدونم چیکار کنم؟

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

باید یه دوره درمان کامل انجام بدی تا رفع بشه 

بیسموت با چه قرص دیگه ای میخوردی ؟

رژیم دارودرمانی این میکروب ۳ تا ۴ قرص در روز هستش.باید همشو مرتب ۲،۳هفته استفاده کنی 

میکروب معدت درمان نشده.علت ابتلا بهش هم آب آلوده و غذای آلودست

تو میگی یعنی میکروب معده دارم ؟؟؟؟ اخه اندوسکوپی و کلونوسکوپی کردم چیزی از میکروب از معده نگفت گفت ورم معده ریفلاکس معده و ورم روده داری  اما اینجوریم نبودم بخدا هر چقدم میگم از این قرص ضداسهاله بیسموته کسی باور نمیکنه  روزی یدونه کلا هفت عدد انداختم بعد اون معدم شروع کرد به درد و دردبه هنگام دفع داشتم از اون به بعد دیگه شروع شد قسمت فوقانیه شکمم بین دو جناغ از صب در  میکنه تا شب ک الان اون خوب شده اشتهامم بهتر شده اما حالا یه ذره رب یا یه ذره غذا ادویه دار باشه حالت انفجاری و سرویس اصلا جایی نمیتونم برم 

میکروب معدت درمان نشده.علت ابتلا بهش هم آب آلوده و غذای آلودست

هیچ وقت فک نمیکردم معده انقد بد باشه مشکلات گوارشی داشتم اینکه دفع شل بودم یا اسهال اذیتم میکرد یا یه سری مواد غذایی و میخوردم بهم نمیساخت اذیت میشدم اما نه در این حد دکترم رفتم چند بار رفتم اکثراهم دارو گیاهی میداد این دفعه به کتر گفتم والا خوب نشدم با اینکه دو دوره دارو مصرف کردم گفت تو مغزت مریضه معدت مریض نیست گفتم اقا دکتر من وقتی برنج با مرغ میخورم شکمم درد میکنه دفعم میاد حالت انفجاری میشم این دسته مغزم نیست که مگه مغزم میگه قاطی کن این دفعه ام از این شربتایه مترونیدازول داده که فک واسه میکروب معدس میخورم فقط باید بشینم جلو سرویس اسهال بگیرم برم خالی کنم اونم نمیشه که بخدا مهمون اومده بود خونمون صبحانه هنو یه لقمه پایین نرفته دوبار سرویس پنج بار صب اسهال شدم یه دوبارم بعدظهر اصلا شخصیت واسم نمونده

اره داخلی یا گوارش برو چیز خاصی نیس. آنتی بیوتیک میده ۲،۳هفته باید بخوری  اگر خواستی میتونم بد ...

شما میتونید ازمایشو بخونید کلا؟🥲من خیلی استرس گرفتم تا برم دکتر قبلا ازمایشم دفع خون تو ادرار و نشون داده بود بعد قسمت قندمم حس میکنم مشکوکه یکم ولی سر در نمیارم ازشون😭

باید یه دوره درمان کامل انجام بدی تا رفع بشه  بیسموت با چه قرص دیگه ای میخوردی ؟ رژیم دارودرم ...

هیچ همون بیسموت اونم واسه قط اسهالم انداخته بودم دیشب انقد گریه کردم چرا من انقد بدبختم شب من قرمه سبزی خوردم بعد فقط یه قاشق لوبیا پلو منو کشت بدو بدو رفتم سرویس بعد چند ساعت باز اسهال 

هیچ همون بیسموت اونم واسه قط اسهالم انداخته بودم دیشب انقد گریه کردم چرا من انقد بدبختم شب من قرمه س ...

ببین یه دوره باید داروی میکروب معده بخوری و بعد آزمایش بدی تامشخص بشه که رفع شده 

بعدش اگر همچنان اسهال داشتی ، احتمالا بخاطر بیماری سندرم روده تحریک پذیره. این بیماری بیشتر بخاطر اضطراب ایجاد میشه . اون درمانش جداست و سخت نیس. الان شما در درجه اول برو دکتر برات داروی میکروب معده بنویسه 

ببین یه دوره باید داروی میکروب معده بخوری و بعد آزمایش بدی تامشخص بشه که رفع شده  بعدش اگر همچ ...

بنظرت حساسیت ب مواد غذایی مثله رب چای شیرین از این میکروب معدس؟؟؟