2777
2789
عنوان

شیرازیا میایین

183 بازدید | 10 پست

من امروز اومدم شهرتون یه خونه تو کرونی خریدم هم خوشحالم هم میترسم پیشرفت نکنه واقعا تمام سرمایه امو دادم بهش گفتم از رهن خونه بهتر حداقل مال خودمه نظرشما کار درستی کردم ؟دخترم میخواد بره کلاس نقاشی سمت میانرود جایی میشناسین؟

خونه اونجا چند خریدی صدرا می اومدی بهتر بود فکر کنم 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

مبارکتون.چندخریدید؟متراژش

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۶۰۰ صدرا با این پول ویلایی نمیدن راهشم دور 

ویلایی خوبه مبارک مروتی هم دور ولی صدرا پیشرفتش بیشتر

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

کرونی به شیراز نزدیک تر  همش ۵دقبقه فاصله هستش منم کارم تو شیراز صدرا همین الانشم گرون شده دیگه

آره ما صدرا هستیم یه نفر میخواست خونه امونو با خونش تو کرونی عوض کنه من قبول نکردم 

آره ما صدرا هستیم یه نفر میخواست خونه امونو با خونش تو کرونی عوض کنه من قبول نکردم 

اگه چندتا خونه بده جای خونتون خوبه قبول کن مثلاً سه تا خونه بده جای خونه شما میصرفه 

اگه چندتا خونه بده جای خونتون خوبه قبول کن مثلاً سه تا خونه بده جای خونه شما میصرفه 

وای نه من اصلا کرونی نمیتونم زندگی کنم 

۱۶۰۰  خریدم. ۱۴۰ زمین ۹۰زیربنا

مبارکه اینشالا پیشرفت میکنه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.