2777
2789
عنوان

تاحالا با ی آدم مریض زندگی کردید ؟ 😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 28 پست
تازه فقط ۲۰ درصد آدمها میپذیرن بیمارن و میرن دکتر ۸۰ درصدشون به روانپزشک اعتقادی ندارن

باور نمیکنه مریضه 

وقتی خوب باشه بهترین مرد دنیاس

نمی‌دونم اسم مریضیش چیه 

😶

خب حرف میزدم بیشتر میزد  آدم داغون میشه  اخه چیزی نبوده  تازه من مقصر نیستم

بنده خدا مشکل داره ، حتما خودش هم خیلی اذیت میشه 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیاز به مشاوره دارید؟

رزومه در سایت پزشک خوب به نشانی زیر میتوانید مشاهده فرمایید سپس برای مشاوره نوبت رزرو کنید🌸

مشاوره در حیطه پیش از ازدواج 

زوج درمانی

خانواده درمانی 

خیانت

طلاق 

شکست عاطفی

https://pezeshkekhoob.com/doctor/56961-marziyeh-fathian

بله برادرم اختلال شدید پارانویید داره جوری که زنش حق اینکه پرده های خونه رو بکشه نداره خیلی هم اهل دعوا و چاقو کشی هست ازش راضی نیستیم مجبورش کردیم بره دکتر روانشناس . روانشناس به برادرم گفته سریع باید بستری بشی 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

چي میگفتی؟ کاری ندارم تقصیر کیه، میخان ببينم چقدر موضوع جدیه؟ یا رو اعصاب بوده

شوهرم اومده واسه مادرش ماشین خریده 🙄

من تا اینجا کاری به قضیه ندارم 

دیروز توی حساب و کتابی که با مادرم داشت ۳۰۰ هزارتومن اضافه داد مادرم 

بدا داشت میترکید 

سر این من باهاش قهر بودم 

حرفی هم رد و بدل نشد این وسط 

یهو امروز قاطی کرد 😰😰😰

خودم مریضم دعوا راه میندازم دعوا میکنم فحش میدم بعدشم تشنج میکنم 

آمبولانس میاد میبرتم بیمارستان 

بعدش خودم خوب میشم دارو میخورم 

عصبی ام 

حالم از خودم بهم میخوره که اینقدر بقیه رو اذیت میکنم مخصوصا شوهرمو ولی دست خودم نیست عصبی ام شدید اضطراب و استرس دارم شدید وحشتناک فوبیا دارم خواب های ترسناک و کابوس های مداوم و ...........

من مریضم دست خودم نیست 

با صفرم یا صد فقط ماهی دوسه ماهی یه بار حالم بد میشه اگه سربه سرم بزارن در غیر این صورت به قول همسرم یه آدم رویایی و صبور و مهربونم و عالی ام 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
خودم مریضم دعوا راه میندازم دعوا میکنم فحش میدم بعدشم تشنج میکنم  آمبولانس میاد میبرتم بیمارست ...

شوهرمو‌گفتی 

فقط با این تفاوت که شوهرم هیچوقت نمیفهمه من چقدر میترسم و‌اذیت میشم 

الان مثل چی ترسیدم و اومدم توی اتاق 🙄

شوهرم اومده واسه مادرش ماشین خریده 🙄 من تا اینجا کاری به قضیه ندارم  دیروز توی حساب و کتابی ...

متاسفم ، شما با آگاهی از بیماری همسرت بچه دار شدی؟ یعنی نمیفهمی چي در انتظارته،  امروزم یادت میره ميري یکی دیگه رو هم بدبخت میکنی