2777
2789
عنوان

شب اول بفرمایید شامو کی دیده

39 بازدید | 145 پست
واااای این مجید خیلی رو اعصابه من شب اولو ندیدم خیلی دوستدارم بدونم خودش چی درست کرده و شبش کلا چجوری بوده
پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالاد الویه و کوکتل میگو بره کباب مزخرف شله زرد و میوه
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
علیرضا همه چیش بهتر از بقیه بود چقدم با شخصیته
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی آهنگ اشتیاق دلی دردمند را شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق آزار این رمیده ی سر در کمند را بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟ بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان عمریست در هوای تو از آشیان جداست
فاجعه درست کرده بود. ظرف سالاد میوه با شله زرد, دنده کباب وحشتناک, سالاد الویه و کوکتل میگو, خونه اش شلوغ و به هم ریخته و داغون, اخلاق خودش از همه چی داغونتر
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم