2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر مطمئنی که ۲۲ آبان تخمک گذاری بوده بذار ۱۴ روز بعد اون بیبی بذار و یا اینکه طولانی ترین دورتو که ۳۲ بوده در نظر بگیر دو سه روز بعد اون بیبی بذار

من خودم دوره هام ۲۵ روزه بودش یه هفته قبل و روز موعد گذاشتم منفی شد بعد از چهار روز تاخیر بیبی چکم مثبت شد

من خودم تو اقدامم برای دومی بعد ۱۲ سال بعد قرص کلومفین ۲ روزی و لترزول ۲/نیم روز خوردم پنج پریودی تا ی هفته پس فردا پریودیمه نوک سینه ام درد میکنه کمر درد دارم شکممم سمت چپ تیر میکشه ترشح دارم دردم ی جوری ک میگم الان میخام پری بشم  نمیدونم از علایم بارداری یا ن اخه حالات تهوع ندارم ی هفته ده روز پیش تست زدم منفی بود دیگ نزدم گفتم عقب بزنم بعد انگاری ناامیدم چون دو ساله اقدامم تازه دو ماه تحت نظر دکتر رفتم عکس رنگی و سونو فولیکول و اینا تنبلی تخمدان دارم دعا کنید مثبت بشع🥺

من خودم تو اقدامم برای دومی بعد ۱۲ سال بعد قرص کلومفین ۲ روزی و لترزول ۲/نیم روز خوردم پنج پریودی تا ...

انشاالله مثبت میشه عزیزم من خودم این ماه کلومیفن مصرف کردم و قبل موعد و روز موعد بیبی چکم منفی شد بعد چهار روز هاله انداخت و بعد هشت روز تاخیر یه خط پررنگ نگران نباش و امیدوار باش