یه کارشناسی روزانه دارم دلم میخواست درس بخونم استخدامی شرکت کنم الانم پیام نور ثبت نام کردم علوم تربیتی. ولی هیچی نمی فهمم خیلی سخته. یه کتاب دویست صفحه رو خودم باید بخونم اونم تستی. خیلی اعصابم خراب شده. میخوام برم انصراف بدم. دیگه دلم نمیخواد درس بخونم. خانه دار بودن بده؟ میخوام عادی زندگی کنم. میخوام روال عادی زندگی رو طی کنم. چون بچه درس خونی بودم دبیرستان انگار هنوز این توقع در من مونده. انگار باید با درس به یه جایی برسم. دیگه ام وقت ندارم سی و سه سالمه. میخوام مادر بشم دیگه. دلم میخواد برم یه جای دور کسی هیچی ازم نپرسه. شوهرم ارشد داره کارمند دولت رییس یه قسمته . خجالت میکشم تو همکاراش بگم خانه دارم. اونا همه خانوماشون شاغلن بیشتر هم کارمند. دلم خیلی گرفته. شوهرم میگه انصراف بده اینقدر خودت رو اذیت نکن. شبا بدنم میلرزه همش به امتحانا فکر می کنم. گیراییم اومده پایین. افسردگی شدید دارم. داروهامم لج کردم نمیخورم. چرا من اینجور شدم خدا😭😭😭😭
من که راضیم ارشد دولتی هم دارم ولی عاشق خونه و مادری ام
بمبها زن و کودک و غیرنظامی را تشخیص نمیدهند.در جنگ ۱۲روزه، این ایرانیها بودند که تکه تکه شدند.پهلوی بیوطن به زبان مردم ایران حرف میزند، اما واضح و صریح میگوید: بزنید، بکشید، مهم نیست که ایرانیاند.جنگ ۱۲ روزه با اونهمه خشونت و حمله هوایی و ...تلفات جانی حدود ۱۰۰۰... اغتشاش و شورش داخلی به اسم اعتراض و...تلفات جانی حدود ۲۴۲۷ حالا فهمیدین چرا دشمن دنبال آشوب و اغتشاش تو کشوره؟
اگه درس شده موجب استرس ولش کن. و بچه دار شو. عزیزم من ارشد از بهترین دانشگاه دولتی ایران دارم ولی بخاطر شرایط بچم نتونستم سر کار برم. البته هر روز مطالعه علمی دارم و خودمو از نظر علمی بروز نگه میدارم. دوستام که شاغلن اعتراف میکنن که من از اونا اجتماعی تر هستم.
اگ شوهر خوب و خونه زندگی خوبی داری بیخیال تحصیلات مهمه اما آرامش روحی روانیت مهمتر بعدشم چیکا ...
شوهرم خیلی خوبه. خونه و ماشین هم داریم.. البته خونه پیش خرید کردیم. دلم میخواد کمک حال شوهرم باشم. ارامش ندارم اصلا. دلم به هیچی خوش نیست. اصلا نمی دونم از زندگی چی میخوام.
شما چی میخونی. پیام نور خیلی سخته. کاش رفته بودم ازاد یا غیرانتفاعی. یه جزوه ای بو ...
من پرستاری روزانه خیلی سخته از هشت صبح تا هشت شب کلاس داریم درس های آناتومی بیوشیمی فیزیولوژی هر کدوم ۵۰۰ صفحه از رو رفرنس اصلی می خونیم🫠🫠🥲بقیه هم عملی