سلام خانما خوبین؟
من ۲۲سالمه تنبلی تخمدان دارم از بعد عید تو اقدامم...این ماه دکتر بهم امپول داد ...فولیکولای ۲۲و ۱۸داشتم...دو روزیم ک دکترم گفت فقط تونستم برم اقدام ...دیروز بی بی چک گذاشتم منفی بود...خیلی نا امیدم...دیروز روز ۲۸پریم بود...
میشه از تجربیاتتون بگین ..شاید ی کم اروم شم...منفی شه چیکار کنم؟چهار تا امپول زدم ....ای خدا
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود
امام صادق علیه السلام
بعد از 10 سال انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
آره سانای منم خوندم ولی معجزه همیشه برای دیگرانه واس من اتفاق نیفتاده تاحالا
بعد از 10 سال انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
بیکران جان دقیقا تو تاریکترین قسمت شب صبح میشه....هیچ وقت نا امید نشو .چهارسال ک در برابر انتظار ده ها ساله ی بعضیا چیزی نیس گلم....... نگران نباش لایق باشم از ته دلم براتون دعا میکنم چون کشیدم انتظار و
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود
امام صادق علیه السلام
منم دعا میکنم مامان شیم.بی کران نمیدونم چرا تو همیشه تو ذهن منی واست دعا میکنم.شمام واسه من دعا کنید.از بعد عید تو اقدام. این سری با 3 روز تاخیر شدم.قبلش 2 روز زودتر.ولی قبلا منظم منظم بود.بچه ها می دانید چرا؟ریزش مو شدیدم گرفتم شاید روزی بیش تر از 100 تا
به یکدیگر رحم کنیم! تا خداوندبر ما رحم کند ...و برای همه آنانی که آرزویی دارند ،بخواه تا به خواسته هایشان برسند.من برای تو از عمق وجودم دعا میکنم،تا هر آنچه بر دلت نشسته به لطف خدابرآورده شود.تو هم دعا کن برای آرزوهای دیگران ...آنــوقت خواهی دید که چگونه گره زندگی ات گشوده میشود.به خدایی که تو را باور دارد ،اعتماد داشته باش...تو رسالتی عظیم بر دوش داری.
مهربان جون قربونت بشم منم همیشه همه ی منتظرا رو دعا میکنم این عقب انداختن میگن نشونه ی خوبیه آمادگی رحم واس حاملگیه