2777
2789
عنوان

#طلاق

124 بازدید | 14 پست

من الان نزدیکع یک ماه عقد کردم ولی الان به شدت پشیمونم چون از روی اجبار بود دیگ خسته شدم واقعا دوسش ندارم وقتی کنارشم اشکام خود به خود میاد ولی میترسم به خانوادم بگم طلاق میخوام چی بهشون بگم کع راضی شن به نظرتون با این حرفام طلاق بهتره یا بمونم زندگی کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا دوسش نداری چطوریه مگه

هیچ مشکلی نداره نمیگم آدم بدیه ولی خو من دوسش ندارم بخدا قبل عقد هم خواستم بهم بزنم نزاشتن به خودش هم گفتم نمیخوامت گوش نداد  الان کنارش که میشینم همش گریه میکنم  

هیچ مشکلی نداره نمیگم آدم بدیه ولی خو من دوسش ندارم بخدا قبل عقد هم خواستم بهم بزنم نزاشتن به خودش ه ...

عزیزم🥺

طلاق پروسه سختیه و دلیلت هم قانع کننده نیست که بتونی جدا بشی

باید بتونی قبولش کنی بپذیریش

خدایا شکرت🤍
عزیزم🥺 طلاق پروسه سختیه و دلیلت هم قانع کننده نیست که بتونی جدا بشی باید بتونی قبولش کنی بپذیریش

اگه بخوایم توافقی جدا بشیم چی اونوقت هم دادگاه اجازه نمیده؟   چون واقعا نمیتونم ادامه بدم اونم گناه داره تا کی باید رفتار اینجور منو تحمل کنه 

اسی شما ۵ سال با یکی رفیق بودی

نشده بهم برسید تازه زودم رفته خواستگاری

بنظرت بهتر این نیست ک گرد زنشو دوست داشته باشه تا اینکه ب راحتی بره دنبال یکی دیگه

اگه دودلی صبر کن و محبت کن

اگه ن همین الان بگو

چوک نردا غرورشون بشکنه دیگه اون مرد سابق نمیشن

ظاهرش چطوره درآمدش جی اخلاقش میشه در موردشون بگی

بد نیس  اول تو شرکت کار میکرده الانم از اون جا در اومده میره اسنپ  اخلاقش هم بد نی من دوسش ندارم الان هیچ خوشم نمیاد بهش پیام بدم اصلاا

به نظرم به این راحتی صحبت نکنید، خیلی نیازه ارزیابی بشه، زندگی به راحتی ساخته نمیشه که به راحتی تصمیم میگیرین برای جدایی، حتما از مشاور استفاده کن، از مرکز تخصصی ازدواج و تحکیم خانواده شیوا به شماره 02188257030 مشورت بگیر