2777
2789
عنوان

همکار بدجنس

190 بازدید | 13 پست

من ی همکار دارم ۳۰ سالشه ازمن کوچکتره .دیروز خانم مدیرمون زنگ زد من جواب دادم گفت تولد شوهرم هست میخوام کیک بگیرم سوپرایزش کنم بی زحمت چایی بذارین زنگ زدم در باز کن گفتم باشه با اینکه با همکارم قهر بودم ولی بهش اطلاع دادم گفتم چایی میخوای تو بذار یا من گفت  فرق نداره بعد چند دقبفه دیگه اومد بهم گفت تو داری خود شیرینی میکنی گفتم چ ربطی داره میخوای خودت خودشیرینی کن گفت مهم نیست گفتم اگه مهم نیست چرا پس میگی خیلی بهم ریخته بودم بعد خانوم مدیرمون اومد دم در بهش گفتم کفت بی خود و غلط کرده من از تو خواستم چه ربطی ب خود شیرینی داره ‌...چیکار کنم ازش ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا چی بود که رفتی به خانم مدیر گفتی که به گوش مدیر برسونه انگار همکارت بدم نگفت

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بار اولش نیست بی ادبی های زیادی از قبل کرده ب گلوم رسونده 

ولی کار شما اصلا خوب نبود 

دو تا آدم گنده حرفی زدید نباید میذاشتی کف دست اون خانم که همکارت این حرف بشنوه( غلط کرده) یا از کار بیکار شه به خاطر یه کلمه 

شما رفتارت عین بچه هایی بود که به مادرشون گلایه خواهر کوچولوشون میکنه خودت میتونستی جوابش بدی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ولی کار شما اصلا خوب نبود  دو تا آدم گنده حرفی زدید نباید میذاشتی کف دست اون خانم که همکارت ای ...

وقتی تو سرش نمیره چیکار کنم خسته ام کرده من ک نمیخوام کسیو از نون خوردن بندازم اذیتم میکنه گناه دارم