2789
عنوان

طلاق!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 91 پست
بله بعضی چیزا با مطالعه ساده بدست میاد مگر عقل متعصب باشه و طرف حرفه ای نباشه. جدی نگیرین ایشون رو. ...

با تحقیر دیگران خودتون بالا نمیرید :)

من اگه چیزی رو جواب ندادم احتمالا ندیدم

میتونید ریپلای کنید

:)

تا آخر عمرم عاشقت میمونم بابای خوبم

ما این جا در مورد استثنائات صحبت نکردیم . و تو هر مساله ای ممکنه مثال نقض  وجود داشته باشه.

ایشون هنوز تو حداقل سن برای جاگیری در نقش مونده 

هر حرفی بزنید برعکسشو میگه 

ولش کنید 

بارش نیست 

اومد یه چیزی بگه دید نه همه مثل خودشون سرشون تو برف نیست

ولش کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با تحقیر دیگران خودتون بالا نمیرید :) من اگه چیزی رو جواب ندادم احتمالا ندیدم میتونید ریپلای کنید ...

من چندین پیام گذاشتم پس نگین ندیدین من با تحقیر دیگران سعی میکنم اونارو تو جایگاه خودشون نگه دارم وگرنه ادعایی بر روانشناس بودن ندارم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خانم شما تا دیدی عرصه برات تنگ شد زدی بی راهه  هیجی هم بارت نيست  اگه به هر دلیلی درس می ...

شما زدی جاده خاکی 

فاکتور سن رو توی باروری و سرطان کفتی یا من؟😂😂😂😂

عجب عجب 😂😂

جالب شد

فاکتور سن هیچ جا و در هیچ موردی به تنهایی تصمیم گیرنده نیست

عوامل مختلف دست به دست هم میدن

فعلا نظرم اینه

به سلامت

من چندین پیام گذاشتم پس نگین ندیدین من با تحقیر دیگران سعی میکنم اونارو تو جایگاه خودشون نگه دارم وگ ...

ندیدم پیام ها زیاده

میتونید ریپلای کنید

شما کی هستید که بتونید بگید کسی توی جایگاه درست هست یا نه؟ کی هستید که به خودتون اجازه میدید بخاطر نظر متفاوت کسی رو تحقیر کنید! جالبه :)

چ دلیلی داره ب بقیه بگه میگی تعرض میشه الان حرفت عوض کردی ک

خب بستگی داره تعرض دقیقا چی معنی کنی 

منم باهاش خیلی صمیمی هستم 

و منظورم اینه که مردا بهش پیشنهاد بیشرمانه میدن قرار نیس که حتمن بهش تجاوز بشه همین که با یه زن به بهانه ی آشنایی دوست بشی وقت بگذرونی آخرش ازش بخوای استفاده جنسی خارج از عرف بکنی یه تعرضه،بنطر من پیشنهاد صیغه هم تعرض به‌حساب میاد 

این شاید از نطر جامعه پذیرفته شده باشه ولی اون زن حس بی ارزش بودن میکنه و قلبا خورد میشه و عملا بهش تعرض شده

شما زدی جاده خاکی  فاکتور سن رو توی باروری و سرطان کفتی یا من؟😂😂😂😂 عجب عجب 😂😂 جالب شد ...

مگه من گفتم به تنهایی؟ 

گفتم فاکتور (شرط)لازم نه کافی 

گفتم میتونه موثر باشه گفتی نهههههه داشتیم موفق بودن و راضی مثل همه ی شماهایی که دفاع از کودک همسري می‌کند جملاتتونم عین همه 

من هندز راجع به مدرک تحصیلیم حرفی نزدم 

تو ادعا کردی دکترای روانشناسی داری نه من 

ندیدم پیام ها زیاده میتونید ریپلای کنید شما کی هستید که بتونید بگید کسی توی جایگاه درست هست یا نه؟ ...

شما مثال ها و دلایل منطقی من رو با بی منطقی جواب دادین خوبه پیاما موجوده وگرنه انکار میکردین که دیگران رو متهم کردین یا کودک همسری رو بر اساس سن و شهر تایید کردین. من کسی هستم که مطالعه کرده و نظرات شما براش به عنوان متخصص خنده دار بود اگر ادعایی برای رشته و موقعیتتون نداشتین میگفتم عه طرف بلد نیست و باهم حرف میزدیم تا اطلاعات خوبی بدست بیاریم ولی برای کسی که ادعا داره و متخصصه این نوع حرف زدن و تبادل نظر با یه فرد ساده که نهایت یه مطالعه ساده داشته یه نوع اشتباهه. شما در جایگاهش نیستی چون ثابت کردی که نیستی. من به چشم متخصص نگاه کردم بهتون نه فرد عامی. پس میتونم زیر سوال ببرمتون چون خودتون دلیل زیر سوال بردنتون رو بهم دادین. موفق باشی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
مگه من گفتم به تنهایی؟  گفتم فاکتور لازم نه کافی  گفتم میتونه موثر باشه گفتی نهههههه داش ...

منم نگفتم سن اصلا شرط نیست 

گفتم در کنار بقیه معنا پیدا میکنه

پس حرفمون عین همه

چرا اینقدر سفت برخورد میکنی؟

کودک همسری بده اما در همه موارد؟

درضمن نگفتم نههههههه گفتم موفق هم داشتیم😂

پرسیدی چقدر درس خوندی گفتم دانشجو دکتری هستم

باور کن هیچ ادعایی هم ندارم 

کلی ادم اینجا بهم پیام دادن و من درجواب گفتم علم کافی برای مشاوره فعلا ندارم

دوست من چرا این قدر با بغض باهم حرف بزنیم؟

دیدگاهمون متفاوته حالا یا من درست میگم یا شما

اصلا ۱۰ سال دیگه ممکنه زمین تا آسمون از دیدگاه الانمون فاصله داشته باشیم

چرا بخاطر چیزی که ممکنه تغییر کنه اینقدر نامهربونی کنیم؟

منم نگفتم سن اصلا شرط نیست  گفتم در کنار بقیه معنا پیدا میکنه پس حرفمون عین همه چرا اینقدر س ...

من از  طرف مردم شریف ایران به  جامعه ی روانشناسی بابت پرورش و محصول نهایی به اصطلاح تحصیلکرده معذرت میخوام 

روز خوش

[QUOTE=]چطور توی این حوزه وارد شدن راحته؟؟ والا ما برای آزمون ارشد و دکتری خودمون رو کشتیم ولی خب درسته حر ...[/QUOTE]

عزیزم دوست نداشتم با یدک کشیدن عنوانی اعتبار بخشی کنم به گفته هام. منم کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی  دارم. کارشناسی اردبیل بودم و ارشد رو از دانشگاه شیراز فارغ التحصیل شدم. نمیخاستم اینجا بگم .و واقعا اینکه کسی برای اعتبار بخشیدن ب حرفاش از این عنوان ک من روانشناسم استفاده میکنه خود شما بار علمی این فرد رو چقدر میبینید؟  البته من انتخاب کردم که بعد از فارغ التحصیلی ادامه ندم و صرفا بخاطر علاقم دوس داشتم بصورت آکادمیک   این رشته رو بخونم و کلا حوزه کاریم زمینه ی دیگه ایه . بجرات دیدم از دوستانم و اطرافیان و تراپیست هایی ک کار کردم ب وفور تعداد مشاورین کارنابلد زیاد شده تو جامعه متاسفانه. باز شما تشریف بردید دانشجوی دکترا شدید ، خیلی ها حتی با دو سال تحصیل راحت وارد مراکز مشاوره میشن . البته نه صرف شرکت کردن تو کارگاهای انچنانی کسی رو کاربلد میکنه نه داشتن یه عالمه کتاب تو کتابخونه و حتی خوندنشون. متوجه منظورم ک میشید؟

[QUOTE=]چطور توی این حوزه وارد شدن راحته؟؟ والا ما برای آزمون ارشد و دکتری خودمون رو کشتیم ولی خب در ...

بله میفهمم چی میگید

اما من اینجا صرفا دیدگاه شخصیم رو گفتم

در رابطه با حوزه درمان هم حتی با اصرار اساتید برای ورود به این حوزه به خودم اجازه ورود ندادم و فعلا در حال گذروندن کارگاه های اساتید بزرگ مثل پرفسور بشارت هستم

درضمن من کارشناسی غیرمرتبط دارم 

ولی خب با کارشناسی ارشد یا دکتری این رشته هیچ چیزی یاد نمیگیریم

جز چند تا دروس پایه

بیرون دانشگاه فضا یادگیری هست که منم به امید خدا در حال کسب دانش هستم

ایشون هنوز تو حداقل سن برای جاگیری در نقش مونده  هر حرفی بزنید برعکسشو میگه  ولش کنید&nb ...

عزیزم من خودم دو مقطع دانشگاهای خوبی هم روانشناسی بالینی رو گذروندم . . بجرات بهت میگم تعداد امثال ایشون خیلی زیاده تو جامعه که تو مراکز مشاوره و حتی تو کلینیک خودشون برای مردم چ نسخه ها ک تجویز نمی کنند. ولی خب چ میشه کرد واقعا وارد شدن تو این حوزه راحته و خروجیش هم راحته . و نه کتاب ن شرکت در کارگاه  ن مدرک هیچ کدوم دال بر صلاحیت شما تو این حوزه نیست . البته حتی شما پیش دوتا مشاور هم برید ممکنه کاملا دو نظر متفاوت و زاویه دید متفاوتی بهت بدن . ولی اینکه بگی مثلا من یه نفر رو دیدم زیر ۲۰ سال زندگیش خوب بوده از زبون یه روانشناس واقعا فاجعه هست! یا ایشون میگن فاکتور سن ب تنهایی دخیل نیست. بله قطعا ازدواج مساله مالتی فکتریل هست ولی بقطع  سن شاخص بسیار مهم و تاثیر گذاریه .حتی بعد از جدایی برای یه بچه چه عارضه های  وجود داره نسبت به بزرگسال ؟حالا اینکه چقدر اصلا صلاحیت انتخاب درست رو داره بماند و ایشون در جواب میگن خب مگه فرد ۴۰ ساله حتما انتخاب درستی داره؟!!!! یعنی با یه مثال نقض میخان صحه بذارن رو گفته هاشون. اینکه یه فرده ۳۰ ساله انتخاب غلطی بکنه دال بر اینه شما بگی ۱۶ ساله میتونه انتخاب درستی بکنه؟ بله استثنا هست ولی بحث کلیت هست.