2777
2789
عنوان

لکه های قرمز دور دهن بچم. ۶ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 24 پست
دیگه نمیدم. اشتباه کردم. نکنه بهش حساسیت پیدا کرده زود دادم بهش؟

شایدم حساسیت باشه ک زود بهش دادی

عزیزم فعلا نون بهش نده خیلی براش زوده بعدآ خدای نکرده معدش مشکل پیدا میکنه

پوره سیب، موز، هویج اینا رو بهش بده 

سیب و هویجو بخار پز کن

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

اصلا نده گلم فرنی رقیق درست کن یه کوچولو شکر بزن بده و حریره بادام هم از داروخانه بخر برای شش‌ماهه د ...

منم همین دوتارو بهش میدم.عزیزم شما داخل فرنی شیر میریزید؟ 

روزی چندبار بهش غذا میدی و حجم غذاش چقده؟ 

بچه ی من خیلی استفراغ میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا کنه عزیزم همین باشه که شما میگی. 

بچه های خودمم تا دوسال همینطور بودن

چون پوستشون نازک و حساسه

با گوجه با میوه

با هندونه

با اسباب بازیاشون

قرمز میشد باز میشستی یه ساعت بعد گم میشد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
منم همین دوتارو بهش میدم.عزیزم شما داخل فرنی شیر میریزید؟  روزی چندبار بهش غذا میدی و حجم غذاش ...

نه شیر نمیریزم چون زوده و ممکنه حساسیت بگیره 

روزی سه بار تقریبا میدم اما با حجم کم هربار هم تازه آماده میکنم برای قبل و نمیدم.فقط آخر شبا قبل از خواب یکم بیشتر میدم

دخترت احتمالا رفلاکس داره و احتمالا بخاطر همین خوراک اشتباهه هم رو تغذیه خودت دقت کن هم کوچولوی نازت.

حتما هم متخصص اطفال ببر بگو رفلاکس داره دارو میده بهش باید ببریا چون کم کم غذاهاش زیاد و سنگین میشه اذیت میشه چون نمیتونه چیزی بخوره بالا میاره لاغرو ضعیف میمونه.

زهد ریایی،جهل مقدس...
شایدم حساسیت باشه ک زود بهش دادی عزیزم فعلا نون بهش نده خیلی براش زوده بعدآ خدای نکرده معدش مشکل پی ...

به خدا من بین فامیل خیلی رعایت میکنم.مثلا مادرم میگه من بچه هام ۴۰ روز و رد کردن از لعاب غذایی که خوردیم دادم به بچه یه کم.خواهرم همه چی میداد بچش قبل از ۶ ماهگیش الان ۳ سالشه. زنداییم از ۵ ماهگی نون میداد دست بچش.....اما من فقط فرنی و حریره بادام میدم. گاهی خیلی کم نون میدم دستش فقط ببره تو دهنش نه اینکه بخوره و زود ازش میگیرم. نمیدونم چرا دور دهنش لکه های قرمز میشه

نه شیر نمیریزم چون زوده و ممکنه حساسیت بگیره  روزی سه بار تقریبا میدم اما با حجم کم هربار هم ت ...

خودم رژیم محصول گاوی داشتم تا الان. 

منظورت از کم حجم چقده با قاشق بگو چند قاشق فرنی میدی؟

آره باید ببرم دکتر برسی بشه باز

بچه های خودمم تا دوسال همینطور بودن چون پوستشون نازک و حساسه با گوجه با میوه با هندونه با اسباب ...

واقعا؟؟

یعنی نگران نباشم؟ فقط نون میخوره اینجور میشه. بعد از یه ربع محو میشن. 

ممنون عزیزم نگرانیم کمتر شد. خدا حفظشون کنه بچه هاتو

نه شیر نمیریزم چون زوده و ممکنه حساسیت بگیره  روزی سه بار تقریبا میدم اما با حجم کم هربار هم ت ...

اینم بپرسم. 

داخل فرنیش چی میریزی به جا شیر؟؟ 

بهداشت به من گفتن شیر بریزم وگرنه ارزش غذایی نداره

واقعا؟؟ یعنی نگران نباشم؟ فقط نون میخوره اینجور میشه. بعد از یه ربع محو میشن.  ممنون عزیزم نگ ...

ب نظر من نون چون زبره و بچه هم نون رو هی ب اطراف دهانش میزنه و سعی در خوردنش داره براثر برخورد هست تا حساسیت

انشالله ک چیز مهمی نیست

ممنون از دعای قشنگت

انشالله بچه شماهم همیشه سالم و تن درست باشه و زیر سایه والدین عزیزش بزرگ بشه

در پناه خدا باشید همیشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون