2777
2789
عنوان

لکه های قرمز دور دهن بچم. ۶ ماهه

1405 بازدید | 24 پست

خانما بچم ۶ ماه و ۱۵ روزشه، چندباره سر سفره نون میدم دستش لیس میزنه کوچولو کوچولو ازش آب میشه میخوره. 

دور دهنش یه لکهای قرمزی شبیه کهیر میزنه. و بعد از قطع نون یه ربع بعدش محو میشن این لکه ها. 

ممکنه حساسیت به گندم باشه؟؟

دعا کنید بچه هیشکی مریض نشه، و بچه ی منم دعا کنید حساسیت و سلیاک نباشه. ممنون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر نکنم مشکلی باشه

پوست بچه ها حساسه

همینکه هی نون و میماله ب دور دهنش دون دون میشه

چون سفیدم هست بهتر دیده میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
حساسیت نیست چون میکشه دور دهنش قرمز میشه بعدش هم محو میشه مشکلی نیست  ولی دادن نون فعلا زوده ا ...

اره. زوده. اما لکه ها شبیه کهیره. خدا کنه به خاطره همینی باشه که شما میگی

همه  میدن. منم میدم دستش زیاد نمیخوره اندازه سر یه ناخون جمعا نمیشه

نه عزیزم کی گفته همه‌میدن! من اولین باره میبینم!

نمیترسی یهو یه تیکه کنده بشه بپره گلوش یا تونه درست قورت بده بره تو نای و پشت و گلوش گیرکنه؟

نکن توروخدا پس فردا یکم بزرگ بشه چون آنزیم و اسید معده‌ش برای هضم نون خیلی ضعیف و کمه دلدرد و زخم معده میگیره طفلکی

زهد ریایی،جهل مقدس...
خیلی زوده بهش نون نده ۶ماهگی تازه غذای کمکیش شروع میشه با چیزای مناسب سنش شروع کن 

دیگه نمیدم. اشتباه کردم. نکنه بهش حساسیت پیدا کرده زود دادم بهش؟

نه عزیزم کی گفته همه‌میدن! من اولین باره میبینم! نمیترسی یهو یه تیکه کنده بشه بپره گلوش یا تونه درس ...

دیگه نمیدم بهش. البته همیشه بهش ندادم. چندروز یه بار در حد کم

دیگه نمیدم بهش. البته همیشه بهش ندادم. چندروز یه بار در حد کم

اصلا نده گلم فرنی رقیق درست کن یه کوچولو شکر بزن بده و حریره بادام هم از داروخانه بخر برای شش‌ماهه دختر من این‌دوتارو خیلی دوست داره قبل خواب حریره بادوم میدم ساعتها شکمش سیره و راحت میخوابه. حالا باید کم کم سوپ مناسب سنش و بپزم

زهد ریایی،جهل مقدس...