2777
2789

سلام بچه ها. 

امیدوارم کسی باشه که تجربه کرده باشه. 

شما تو بارداری آریتمی داشتین؟ من قبلا داششتم این مدلی که قلبن یهو یدونه میکوبه بعد دوباره شرو میشه یا یه وقفه بین ضربان قلب. یه حسی شبیه اینکه یه لحظه قلبم جمع میشه باز میشه. پارسال امو و تست ورزش و نوار قلب دادم مشکلی نبود.الان باردارم شش ماهه بازم حدیدا اونجوری شدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من بعد از چند سال بچه دارشدن اینجوری شدم از اعصاب و کم خونی مادرزادی الانم گاهی وقتا هستم یه پ ...

شما اکو اینا دادی؟ من قبلا ازمایشام سالم بود. الانم فقط به خاطر اینکه تو بارداری باید آسپیرین بخورم هموگلوبینم اومده پایین که خودم فکر میکنم واسه اونم هست. شنبه دکتر دارم باید ببینم چی میگه. 

پیگیری نکردی؟ 

شما اکو اینا دادی؟ من قبلا ازمایشام سالم بود. الانم فقط به خاطر اینکه تو بارداری باید آسپیرین بخورم ...

دوسال پیش اکو دادم

بعد افتادگی دریچه میترال داشتم که مادرزادیع

بعد ورزش کردم و قرص آهن خوردم تا بدنم بهتر بشه

خیلی خوب شدم از نظر روحی هم بهتر شدم الان بهترم

دوسال پیش اکو دادم بعد افتادگی دریچه میترال داشتم که مادرزادیع بعد ورزش کردم و قرص آهن خوردم تا بد ...

منم قبل بارداریم خیلی ورزش میکردم ولی تو بارداری دیگه اصلا نمیتونم به خاطر شرایطم. گاهی میشه اینجوری قلبم گاهی نه. ینی خطرناک نیس؟همش میگم اون لحظه که مکث میکنه دوباره میزنه یهو همینجوری نمونه

سلام عزیزم چرا نمیریی دکتر .. دکتر خوب اگر خواستی من دکر ثابتی و میشناسم توی صادقیه مطب داره سرچ کنی ...

سلام دوستم خوبی 

دکتر که میرم. تحت نظرم. اما خواستم ببینم کسی مثل من بوده یا نه

سلام. من تو هفته21 دچار آریتمی شدید شدم. گفتن عصب اضافه است. حالم خیلی بد میشد ضربان تا200 میرفت وحالت غش بهم دست می‌داد. کلا اضطراب شدید گرفتم. مدام دچار تپش قلب بستری میشدم. درحدی که میخواستم بچه رو سقط کنم از ترس. استراحت مطلق بودم حتی غذا هم نمیتونستم بخورم معدم که پر میشد تپش میگرفتم. کلا فکر نمیکردم زنده بمونم. بیزو پرولول ونیم مصرف میکردم روزی یکی یادوتا. تو29 هفته بچم توشکمم مرد. توبارداری های قبلی هیچ مشکلی نداشتم. بچه سوم بود ودختر بود. دکتر میگفت میزان بالای هورمونها باعث شده عصب اضافه خودشو نشون بده. خلاصه بعد سزارین رفتم متخصص الکترو فیزیولوژی گفت حتما باید ابلیشن کنی این مدل آریتمی به دارو جواب نمیده. آریتمی psvt_avnrt داشتم. ابلیشن کردم خیلی راحت بود وخوب شدم. دوتاپسردارم دلم میخاست دختر هم داشته باشم که نشد.فقط اضطراب باعث بیشتر شدن آریتمی میشه که واقعا کنترول استرس هم سخته

سلام. من تو هفته21 دچار آریتمی شدید شدم. گفتن عصب اضافه است. حالم خیلی بد میشد ضربان تا200 میرفت وحا ...

بابت اتفاقی که افتاد خیلی ناراحت شدم. انشاالله به زودی دوباره خداوند بهتون یه دختر میده. شما از طریق نوار قلب و اکو متوجه شدین؟ ینی هورمون استرس باعث این اتفاق شده تو 29هفتگی؟

خیلی ناراحت شدم.