2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 31 پست

مرحله دوم

اگ اصرار زیاد به برگشتنت کرد.تنهایی باهاش قرار بزار

بدون اینکه اطرافیانش خبردار بشن شرط بزار وکالت بلاعزل حق طلاق بگیری

این وکالت نامه کارت راحت میکنه بدون اینکه خودت حضور داشته باشی در عرض یک ماه طلاق گرفتی

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
فعلا یک ماه سکوت کن اقدام به طلاق نکن و تنهایی جلسه مشاوره برو  این مدت دلتنگی بی قراری باعث م ...

پدرم قرار شد فردا با پدرش بشینن صحبت کنم.پدرم میگه شنبه برو درخواست بده.دیشب موقع صحبت با پدرم پا شد بی احترامی کرد پدرم گفت بشین سر جات ببینم چته من درو بستم گفتم به پدرت زنگ میزنم گفت از پنجره میرم.پدرم یقشو گرفت گفت از در برو گمشو.چیزی واسه فکر کردن نداره دیگه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بچه نداری دستت توجیب خورته حمایت خانوادت روداری دوست داستن به چه قیمتی واقعا برای بچه آیندت با ...

بعضی وقتا حس میکنم دیگه هیچکسو نمیتونم دوست داشته باشم.تنها ادم زندگیم بود و با همه ی قلبم عاشق شدم.الان خیلی دارم عذاب میکشم و از انتخابم خجالت میکشم

مرحله دوم اگ اصرار زیاد به برگشتنت کرد.تنهایی باهاش قرار بزار بدون اینکه اطرافیانش خبردار بشن ش ...

دیشب احساس کردم یه آدم غریبه جلوم واستاده.انگار دیگه اصلا نمیشناختمش

بعضی وقتا حس میکنم دیگه هیچکسو نمیتونم دوست داشته باشم.تنها ادم زندگیم بود و با همه ی قلبم عاشق شدم. ...

به بدیهاش بشین فکر کنم کم کم از نظرت میافته بشین فکر کن ببین همون قد که تو اونو دوست داری اونم تو رو دوست داره

بعضی وقتا حس میکنم دیگه هیچکسو نمیتونم دوست داشته باشم.تنها ادم زندگیم بود و با همه ی قلبم عاشق شدم. ...

خجالت نداره توعاشق شدی پای عشقتم وایستادی اون بوده که قدرت روندونسته حتما برومشاور چون با این حالت حتما تصمیم اشتباه میگیری دیدم زنایی که بچه دار شدن ومجبور به ادامه زندگی شدن

نه بچه ندارم.چون اعتیاد داشت نخواستم بچه دار بشیم

هیچ جوابی ندارم بهت بدم وقتی با وجود این همه خیانت و اعتیاد و تهمت و بد دهنی هنوز دوسش داری پس مشکل داری حتما برو مشاوره

جالب بی عقل بودن وساده لوحی، ربطی به سواد تحصیلی نداره آخه آدم عاقل دلت به چی این خوشه بهت گفته مثل ...

وآقای ما زنها بعضی وقتها خودمونو گول میزنیم که بهتر میشه....

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

وآقای ما زنها بعضی وقتها خودمونو گول میزنیم که بهتر میشه....

اشتباه تایپی بود واقعا ما زن ها

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

عزیزم بچه نداری دستت توجیب خورته حمایت خانوادت روداری دوست داستن به چه قیمتی واقعا برای بچه آیندت با ...

ولی از تو هم یه همسر خوب و وفا دار درمیاد هم یه مادر فداکار. پس زندگیتو پای این آدم تباه نکن. جدا شو برو پی زندگیت لیاقت تو بیشتر از ایناس

دیشب احساس کردم یه آدم غریبه جلوم واستاده.انگار دیگه اصلا نمیشناختمش

چقدر بد

ادم میترسه عاشق شه...

بهم میگن پیشی خپل  به دو دلیل: اول به خاطر چاق بودنم دوم به خاطر لوس بودنم از 14 ابان با وزن 107.850 شروع کردم به رژیم گرفتن باید هرروز بهم انگیزه بدید ک نشکنمش،باتشکر  آقا شکوندمش ایشالله از ده اذر شروع میکنم  ژیناگیانم زاده اربیل اصالت سنندج بزرگ شده تهران...هر بژی کورد و کوردستان...
عشق چیز دردناکیه

خیلی

ولی ی چیز از تجربه خودم بگم من تقریبا ی نامزدی بهم خورده داشتم ک 5سال طول کشید

بسپر ب زمان و با عقلت تصمیم بگیر بعدش ی جوری ب ارامش میرسی ک دات نمیخواد باهیچی عوضش کنی

برات ارزوی حال خوب دارم دوست قشنگم  

بهم میگن پیشی خپل  به دو دلیل: اول به خاطر چاق بودنم دوم به خاطر لوس بودنم از 14 ابان با وزن 107.850 شروع کردم به رژیم گرفتن باید هرروز بهم انگیزه بدید ک نشکنمش،باتشکر  آقا شکوندمش ایشالله از ده اذر شروع میکنم  ژیناگیانم زاده اربیل اصالت سنندج بزرگ شده تهران...هر بژی کورد و کوردستان...
ازت ممنونم.برام دعا کنید😔

چشم

فقط ب خودت زمان بده.خودت اصلا سرزنش نکن

و حتما برو مشاوره