2789
عنوان

بیاین یه لحظه

77 بازدید | 14 پست

سلام. بچه ها من شش ساله یه جایی کار می کنم که نه حقوق درست می ده نه بیمه داره. واسه هشت ساعت کار چهار و نیم همونم تیکه تیکه می ده. باید ازش حقوق گدایی کنیم. الان دو ماهه حقوق نداده بهم. هی بهش می گفتم دیگه نمی خوام بیام و جدی نمی گرفت دوست ندارم برم دیگه. دو هفته ست نرفتم به بهانه اینکه مامانم مریضه. چون اگه بگم دیگه نمیام حقوقمو نمی ده.ولی حالا هر چی زنگ می زنم  و پیام می دم بهش اصلا جواب نمی ده. چی کار کنم‌؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا یک ماه نشده برو اداره کار شکایت کن وتمام حقوق گذشته وحال وبا قانون اداره کار بگیر به اضافه سنوات وعیدی وبن ولباست اینها هم جز حقوقت هست بگیر البته خیلی ها نمیرنند من جات بودم ادمهای اینجوری اینطور تنبیه میکردن 

تا یک ماه نشده برو اداره کار شکایت کن وتمام حقوق گذشته وحال وبا قانون اداره کار بگیر به اضافه سنوات ...

قرارداد ندارم. یه قرارداد شیش سال پیش بستیم اونم پیش خودشه. بعدم فک کنم تو اداره کار آشنا داره. چون قبلا ازش شکایت کردن به جایی نرسیدن

قرارداد ندارم. یه قرارداد شیش سال پیش بستیم اونم پیش خودشه. بعدم فک کنم تو اداره کار آشنا داره. چون ...

چرا تو همیشه ایه یاس میخونی زبون که داری اینقد از ادمی که میگه اینطور بدم میاد قرار داد هم نداشته باشی خود اداره کار بند ونمودار داره کمترین قانون وحقوقش هشت خورده ای یه فرم پر میکنی با تمام خواسته بگو هیچ سنوات نداده وحتی عیدی نمیتونه بلد نیستی حرف بزنی یکی وکیل کن پدر مادر عمو یکی که سرزبون داره چرا راهت کوتاه میاید 

خب بالاخره دوراه داری یا عمرتو هدر بدی یا بیخیال پولت بشی 

چجوری بی خیال شم. این همه صبح زود رفتم. از خوابم زدم. مگه میشه آدم مجانی کار کنه. فک می کنم یه مدت کجدار و مریض برم اقلا پول یه ماهمو بده بعد دیگه نرم به یه بهانه ای

چرا تو همیشه ایه یاس میخونی زبون که داری اینقد از ادمی که میگه اینطور بدم میاد قرار داد هم نداشته با ...

کوتاه نمیام. فقط دنبال یه راهی می گردم بدون دردسر و شکایت و اینا پولمو بگیرم.