2777
2789
عنوان

رانندگی مو پشت سرهم میرفتم

352 بازدید | 18 پست

چندین بار رد شدم

این ماه وقت داشتم که باردارم

گفتم ریسک نکنم

میدونید الان شلوغه  این سالها

تابحال ماهی یکبار

خیلی زود بتونی بدی با افسر کمیکی

میشه ماهی دوبار

منم تا شهریور  وقت دارم

میتونستم اینقدر بدم تا قبول شم

اما شرابط هرچی جلوتر برم نمیشه

تاپیک دردل

هست

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد از ۸بار قبول شدم اونم انقدر به افسر التماس کردم😁😁

اگه من بودم بهت گواهینامه نمی‌دادم   آخه هشت بارررررر 

الان رانندگی می‌کنی ؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

نمیشه انگار این گواهینامه رو ما بگیریم

۱۰ ماه دیگه وقت داشتم

ولی الان ناراحتم به دلیل بارداری میزارم کنار

وگرنه که پیگیر بودم تا پشت سرهم برم قبول شم

که اینجوری شد

برو حتما

چرا ولش کردی

شکمت بزرگ شه دیگه اصلا نمیتونی بری بعدشم که بچه وزاایمان

پشت ماشین کسی بشین یکم تمرین کن بعدشم برو ازمون

به خود اموزشگاه شرایطتتو بگو میتونن دوهفته ای برات ازمون بذارن

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
برو امتحانت بده من دیدم خانم شش ماهه میومد شما که تازه اولشی

زنگ زدم گفتم ریسک نکنم حالم بد نشه

من پراپرانول میخوردم هربار الان م‌

میخواستم برم حداقل یکی بخورم

واسه اتفاقی نیفته نمیرم

میدونی

منم تو حاملگی میرفتم یادش بخیررررر

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

برو حتما چرا ولش کردی شکمت بزرگ شه دیگه اصلا نمیتونی بری بعدشم که بچه وزاایمان پشت ماشین کسی بشین ...

پست بعدی نوشتم

هربار میرم  معطلی و آخر  نا امید برمیگردم

اینبار ریسک ش

واسه بچه 

میدونی

اگه من بودم بهت گواهینامه نمی‌دادم   آخه هشت بارررررر  الان رانندگی می‌کنی ؟

این که چیزی نیست 

وقتی من میرفتم یه خانمی اومده بود گفت دفعه ۱۲اممه

تا نشست راه افتاد ماشین رو خاموش کرد

افسر گقت برو عیبی نداره باز رقت خاموش شد

دفعه ۱۲امم رد شد😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍