2777
2789
عنوان

شیر نسکافه

528 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ،من شیر نسکافه درست کردم ریختم تو فلاکس پسرم برده مدرسه ،جشنواره داشتن .به نظرتون ممکنه خراب بشه؟؟؟؟؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خراب نمیشه

خدا از دهنت بشنوه ،یه لحظه استرس گرفتم گفتم نکنه خراب شه بچه مردم مسموم شه 😢😢 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
خدا از دهنت بشنوه ،یه لحظه استرس گرفتم گفتم نکنه خراب شه بچه مردم مسموم شه 😢😢 

نه عزیزم مگه تا کی میخواد بمونه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

خراب نمیشه ولی پسرتون چندسالشه که نسکافه بهش دادی؟ تو سن رشد نسکافه رو سیستم عصبی تاثیر میزاره (کلا چیزی که کافئین داره)

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نه درست نکردم کاش همون شیر خالی رو بهش میدادی که درش پلمپ هست نگران نباش خراب بشه خودبخود بدمزه می ...

آخه شیر که کسی ازش نمیخرید ، باید یه چیزی ببرن که بتونن بفروشن ، گفتم باز شیر نسکافه هم گرمه هم پسرا دوست دارن ،حالا خدا کنه خراب نشه البته گفت زنگ اول هم دارن ،تو سایتا هم خوندم ۵ ساعت چیزی نمیشه

تا حالا شما شیر رو داخل فلاکس نگه داشتید؟؟؟

نه اتفاقا دختر منم میبره، خیلی ام دوس داره، توی تایم کم خراب نمیشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نه اتفاقا دختر منم میبره، خیلی ام دوس داره، توی تایم کم خراب نمیشه 

خدا خیرت بده ،استرس گرفته بودم 

حالا کافی میت هم داشتم که با شیر درست نکنم هم به صرفه تر بود هم مطمئن ولی گفتم با شیر درست کنم اول صبح سرد هم هست مزه بده بهشون ولی یک دفعه ای هم استرسی شدم 😅

خراب نمیشه ولی پسرتون چندسالشه که نسکافه بهش دادی؟ تو سن رشد نسکافه رو سیستم عصبی تاثیر میزاره (کلا ...

۱۳سالشه ،اتفاقا خیلی به ندرت میدم بهش مثلا ماهی یکبار اون هم رقیق ،ولی خود مدرسه تو جشن هاشون بهشون نسکافه میده برای همین میدونستم بچه های دیگه هم میخورن 

خدا خیرت بده ،استرس گرفته بودم  حالا کافی میت هم داشتم که با شیر درست نکنم هم به صرفه تر بود ه ...

قربونت 🌻 اررره واقعا هوا سرده میچسبهههه🤭😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇