2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوش درد اینطوریه که من پسرم ۵ماهو نیمگی مریض شد در حد آبریزش 

یک هفته بعدش شب طبق معمول خوابید یهو۲شب پاشد تا ۷صب ی ریز جیغ زد حتی همسایه ۳طبقه بالاترمونم پیام داد کمکی از دستم برمیاد؟ 

صب بردمش دکتر اینقدر جیغ میزد همونجا تو راهرو دکتر بردش داخل بعد معلینه گفت عفونت داره گوشش ۵سیسی بروفن بده دردش بخابه بعد ببر آزمایش ببینم ب خونش رفته یانه 

اونقدر جیغ زده بود رگ نداشت برای آزمایش  و بی نتیجه برگشتیم 

ساعت۱۱ ی شماره ناشناس زنگ زد فهمیدم مسعول پزیرش آزمایشگاهه 

گفت نگران بچتون بودیم الان آروم شده؟ 

حالا خودت طبق این تگربه من ببین پسرت گوششه یا دندونش معمولا برای دندون فقط نق میزنن

گوش درد اینطوریه که من پسرم ۵ماهو نیمگی مریض شد در حد آبریزش  یک هفته بعدش شب طبق معمول خوابید ...

نه مطمئنم گوشه چون به گوشش دست میزنه دکتر ب من گفت تا ۱۰ روز یا ۱۵ روز بده چرک خشک کنو

من تا ۱۰ روز دادم ای خدا نکنه باید بیشتر میدادممم همزمان باهاش دختر بزرگمم سرما خورد تاریخا و روزاش از دستم در رفت

نه مطمئنم گوشه چون به گوشش دست میزنه دکتر ب من گفت تا ۱۰ روز یا ۱۵ روز بده چرک خشک کنو من تا ۱۰ روز ...

شاید سرما خورده 

چون من پسرم خیلی موقع دندون دراوردن ب گوشش دست میزنه و موهاشو میکشه 

در کل میتونی ادامه چرک خشک کنشو بدی