2777
2789
عنوان

از دست شوهرم ناراحت شدم

1164 بازدید | 97 پست

چند وقت ماشین ثبت‌نام کردیم ماشین هنوز ندادن چهار ماه شده شوهرم دیگه خسته شده رفت دیروز ی ماشین دست دوم خیلی داغون خرید کرده ولی از ی زن ماشین خریده کارت ماشین دیدم خیلی داغون شدم آخه حساسم 

بعد دیدم ی مباعینانه هم تو کیف پولش بود به اسم مرد بود گفتم تو بلاخره از ی زن ماشین خرید کردی یا مرد ک قولنامه مرد نوشته شده کارت ماشین هنوز به اسم زنه گفت ماشین از ی دلال خریدم گفتم پس این کارت چیه گفت چون اون مرد هم تازه از ی زن خریده دیگه وکالت داره نرفته به نام بزنه حالا اعصابم خیلی خورده ک دروغ میگه یانه برای زن هست یا مرد چون خیلی سرم داد زد ک مگه زن هم باشه مگه خراب من باهاش رابطه جنسی دارم ک اینطوری می‌کنی 

شما شکاکی و بدگمون 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حق داره میخوای همسرت رو بذار کارتن یخچال که هیچ زنی رو نبینه رو خودت کار کن یکم اعتماد به نفس داشته باش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

زن باشه چی میشه مگه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2790
2778
2791
2779
2792